Tenis

Gabriela Ruse vs Alycia Parks ponturi și pronosticuri 17.10.2023

Nu înainte de ora 18:00, Gabriela Ruse și Alycia Parks se vor duela în primul tur al competiției de la Cluj-Napoca. Americanca este favorită numărul 2 la câștigarea competiției.


Superbet logo
Stirea Zilei

Gabriela Ruse vs Alycia Parks

Gabriela Ruse vs Alycia Parks 17.10.2023

Octombrie 18, 2023

7:33 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Alycia Parks

Rezultatele mai bune obținute de Gabi în ultimele meciuri și faptul căî va înfrunta o sportiva care deși pleacă cu prima șansă pe foaie, nu stă tocmai bine la capitolul moral, ar putea produce surpriză. O să evit să pariez pe victoria uneia sau alteia, deoarece indiferent de învingător aștept să se joace peste 20.5 game-uri. Cota acestui pariu este 1.70 la Superbet.

Ponturi Gabriela Ruse – Alycia Parks

Gabriela Ruse

  • Gabriela Ruse a pierdut în minimum de seturi cel mai recent duel al său în care ITF-ul W40 Quinta Do Lago din Portugalia.
  • Anterior acelui meci a reușit să câștige trei jocuri consecutive fără să piardă set, dar a evoluat în compania unor sportive al căror nume nu spune nimic.
  • Pe de altă parte, în ultimele opt meciuri jucate pe hard a pierdut doar în două rânduri. În tot acest timp a reușit meciuri frumoase, unele dintre ele chiar la US Open.

Alycia Parks

  • Americanca vine după ce a participat la Seoul (Coreea de Sud) în urmăî cu o săptămână și unde a înregistrat a treia înfrângere consecutivă pe hard.
  • De altfel, o singură victorie a obținut locul 54 în lume în precedentele cinci meciuri, în care este foarte adevărat că s-a duelat cu jucătoare cu nume. Ons Jabeur, Liudmila Samsonova sunt câteva dintre ele.
  • Cu toate acestea, singura victorie din ultimele șapte meciuri a venit într-un meci cu Lauren Davis. Trecea în minimum de seturi de aceasta în cadrul primului tur al unui turneu mexican.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri