Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Lee vs Rebeka Masarova ponturi și pronosticuri 10.01.2023

Marți dimineață, nu înaintea orei 01:00, Gabriela Lee și iberica Rebeka Masarova se vor duela în cadrul primului tur al calificărilor pentru Australian Open.
Gabriela Lee vs Rebeka Masarova
January 10,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Lee vs Rebeka Masarova

Este nevoie e o reală surpriză pentru a o vedea pe Gabriela în turul următor al calificărilor. Totuși, indiferent cât de naționalist sunt, aici vorbim despre pariuri și în cazul acesta vă recomand victorie Rebeka Masarova +5.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Gabriela Lee – Rebeka Masarova

X2 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Gabriela Lee

  • Pe locul 198 în lume, Gabriela Lee încearcă să pună stop seriei de șapte rezultate consecutive încheiate negativ și speră să facă asta deși nu este favorită.
  • Astfel, în precedentele șapte meciuri nu a reușit să câștige, iar în cinci dintre meciuri a fost învinsă în minimum de seturi.
  • Ajunsă la 27 de ani, a reușit să obțină aproximativ 340.00 de dolari din premii, însă niciodată nu a reușit să intre pe tabloul principal al vreunui turneu de Grand Slam.

Rebeka Masarova

  • Până în 2017 a reprezentat Elveția, iar din 2018 evoluează în turneele profesioniste sub steagul Spaniei.
  • Rebeka Masarova pleacă cu prima șansă la calificarea în turul următor al calificărilor Australian Open. Este o competiție unde și în 2022 a reușit să ajungă până în finala calificărilor.
  • Aflată pe locul 94 în lume, iberica în vârstă de 23 de ani vine la Melbourne după ce în urmă cu câteva zile a jucat finala turneului de la Auckland. A învinsă acolo cu scorul de 6-1, 6-1 de Cori Gauff.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul