Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fucsovics vs Fritz ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Vineri, în data de 16 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, va avea loc duelul dintre Marton Fucsovics și Taylor Fritz, acesta contând pentru faza sferturilor de finală din cadrul turneului de tenis de la Stuttgart.
Fucsovics vs Fritz
June 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fucsovics vs Fritz

Taylor Fritz este fără îndoială un jucător mai valoros, acesta având performanțe mult mai bune decât adversarul său, astfel putem spune are și un plus de experiență. Are un moral foarte bun după succesul obținut în meciul precedent, așa ne așteptăm facă o figură frumoasă și în această înfruntare și obțină a treia victorie consecutivă în fața maghiarului. Mizăm pe un succes clar al americanului, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.70 oferită de Betano.

Ponturi Fucsovics – Fritz

Ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Fucsovics

  • Nu este un jucător rău, însă este totuși sub nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider clar în această confruntare.
  • Maghiarul nu a reușit câștige decât un singur titlu în carieră, triumfând la Geneva în 2018. De atunci, acesta a mai disputat două finale, la Sofia în 2019 și la Rotterdam în 2021. Când vine vorba de turneele de mare șlem, cea mai buna performanță a sa a venit chiar pe iarbă, în 2021 atingând sferturile la Wimbledon.
  • Fucsovics a început la Stuttgart din calificări, trecând lejer de Wessels și Celikbilek, învingându-i pe ambii în minimum de seturi. Au urmat apoi victorii în set decisiv cu Shapovalov și Wu, cu ambii stând pe teren câte două ore.

Fritz

  • Este fără dubii un jucător mai valoros, mai ales dacă ne raportăm la palmaresul acestuia, reușind adune aproape 12 milioane de dolari din premii, de două ori mai mult decât adversarul său. Așadar, după cum era de așteptat, pornește ca favorit cert la casele de pariuri.
  • Americanul, aflat în prezent pe locul al optulea al clasamentului ATP, are cinci titluri în palmares, cel mai important venind în anul trecut, la Indian Wells, când îl învingea pe Nadal în finală pentru a pune mâna pe primul și singurul său titlu Masters.
  • Sfert-finalist la ultima ediție de Wimbledon, Taylor Fritz a început bine în sezonul de iarbă, în primul joc de la Stuttgart trecând de rusul Aslan Karatsev, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Fritz

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul