Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Francisco Cerundolo vs Karen Khachanov ponturi pariuri și pronosticuri 30.03.2023

Duelul dintre Francisco Cerundolo și Karen Khachanov este unul programat să se joace joi, în data de 30 martie, de la ora 16:00, acesta contând pentru faza sferturilor de finală de la Miami.
Francisco Cerundolo vs Karen Khachanov
March 30,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Francisco Cerundolo vs Karen Khachanov

Karen Khachanov este fără îndoială un jucător mai bun, având de asemenea și performanțe mai mari în carieră și, implicit, pretenții mult mai mari, așa ar trebui ca acesta facă o figură frumoasă în această înfruntare. Totuși, Francisco Cerundolo este într-o formă bună, așa ne așteptam aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un meci disputat, cu multe game-uri, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Francisco Cerundolo – Karen Khachanov

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Francisco Cerundolo

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte un adversar mai valoros, mai titrat, dar și mai bine poziționat în ierarhia ATP.
  • Argentinianul nu a câștigat decât un singur titlu de-a lungul carierei sale, triumfând la Bastad în 2022, după o finală cu compatriotul sau, Sebastian Baez. În turneele de Grand Slam are realizări extrem de slabe, având în vedere faptul nu a depășit primul tur decât o singură data în carieră.
  • Francisco Cerundolo a început la Miami cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Kovacevic și Auger-Aliassime, impunându-se apoi cu 2-1 în duelul cu Lorenzo Sonego, revenind după ce a cedat primul set.

Karen Khachanov

  • Era la un moment dat văzut ca unul dintre cei mai buni jucători din circuit, însă s-a pierdut pe parcurs. Totuși, rămâne un jucător periculos, care poate pune probleme oricărui adversar, având resursele necesare, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit în această înfruntare.
  • Rusul are realizări mult mai importante decât adversarul său, câștigând patru titluri în carieră, cel mai important venind la Masters-ul de la Paris, în 2018. Are de asemenea performanțe notabile și în turneele de Grand Slam, jucând sferturi la Wimbledon și Roland Garros, dar semifinale la Australian Open și US Open.
  • Spre deosebire de adversarul său, Khachanov a început cu un succes chinuit la Miami, învingându-l pe Etcheverry cu 2-1, crescând însă nivelul de joc în următoarele două jocuri, impunându-se în minimum de seturi cu Lehecka și Tsitsipas.

Vezi rezumatele meciurilor din optimile de finală

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul