Fognini - Edmund. Asteptam un tenis de calitate

Sambata, de la ora 12:00, avem disputa Fognini - Edmund, din turul III de la Roland Garros. Daca Fognini va intra motivat pe teren, atunci vom vedea un meci disputat si cu foarte multe momente de calitate.
Fognini Edmund

Fognini a ajuns la 30 de ani si poate sa se mandreasca avand 6 titluri in cariera. Momentan, italianul se afla pe locul 18 ATP. Anul trecut, a castigat trofeul la Gstaad (SUI) si a facut o finala, la St Petersburg (RUS).

Actuala stagiune a inceput cu sferturi de finala la Sydney, „optimi” la Melbourne, semifinala la Rio sau titlu la Sao Paolo. Urmatorul rezultat bun a venit acasa, la Roma, sferturi de finala. N-a pierdut set pana acum, invingandu-i pe Andujar (SPA), scor 6-4, 6-2, 6-1, si pe E Ymer (SWE), scor 6-4, 6-1, 6-2.

Edmund este un britanic in varsta de 23 de ani, ce se afla pe locul 17 in clasamentul ATP. In 2017, a avut trei semifinale, doua la Atlanta si Winston-Salem, pe taram american, iar la revenirea in Europa, pe final de sezon, Kyle a mai bifat un penultim act, de data asta la Viena (AUT).

A facut „sferturi” la Brisbane, iar apoi a ajuns in semifinale la Australian Open, clar cel mai bun rezultat al sau din cariera. Pe zgura, a facut finala la Marrakech (MAR) si sfert de finala la Madrid. In runda inaugurala la Paris, l-a batut pe De Minaur (AUT), scor 6-2, 6-4, 6-3., pentru ca-n runda precedenta sa dispuna de Fucsovics (UNG), scor 6-0, 1-6, 6-2, 6-3.

Avem doi jucatori foarte talentati, dar destul de diferiti in cea ce priveste atitudinea catre acest sport. Totusi, si Kyle are anumite momente de nervozitate, care-i scad intr-un mod evident nivelul de concentrare. In principiu, ma astept sa vad un tenis frumos, un meci echilibrat, dar cu seturi ceva mai „anormale”. De aceea, poate ca nu over-ul la game-uri e varianta pe care sa pariem, ci numarul de seturi.

Pont Pandurii Tg.Jiu - Ripensia