Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fils vs Rune ponturi pariuri și pronosticuri 12.05.2023

Arthir Fils și Holger Rune, doi jucători foarte tineri, se vor întâlni vineri, în data de 12 mai, nu mai devreme de ora 12:00, într-o partidă din cadrul turneului de la Roma, aceasta contând pentru primul tur.
Fils vs Rune
May 12,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fils vs Rune

Holger Rune este fără îndoială un jucător mult mai bun, acesta progresând considerabil în ultima perioadă, demonstrând poate pune probleme oricărui adversar. Nu arată deloc rău pe zgură, ba din contră, reușind nouă victorii în cele 11 partide disputate în 2023 pe această suprafață, așa avem toate motivele credem se va impune și în această înfruntare. Adversarul este totuși unul modest, așa mizăm pe faptul va câștiga în minimum de seturi, cota pentru acest pariu fiind de 1.50 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Fils – Rune

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Fils

  • Este un jucător extrem de tânăr, care joacă de puțină vreme în circuitul ATP, neavând timp acumuleze prea multă experiență, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua în această confruntare.
  • Este cel mai tânăr jucător francez care a reușit intre pe tabloul principal al unui turneu Masters, reușind această performanță în 2022, la Paris. De atunci a progresat considerabil, având în vedere faptul a urcat aproape 200 de poziții în ierarhia ATP, în prezent ocupând locul 119.
  • Spre deosebire de adversarul său, Arthur Fils a fost nevoit treacă prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal al turneului de la Roma. Acesta l-a învins mai întâi pe Peniston cu 2-1, trecând apoi de Shevchenko, impunându-se în minimum de seturi. În primul joc de pe tabloul principal l-a avut ca adversar pe Cerundolo, în fața căruia s-a impus în set decisiv.

Rune

  • Este unul dintre cei mai interesanți jucători ai momentului, care, deși este foarte tânăr, a tot demonstrat are resursele necesare pentru a pune probleme oricărui jucător. Are tupeu, are răutate, însă de multe ori aceste caracteristici mai mult îi fac rău decât îl ajute, căpătând un renume de „copil teribil” în circuitul ATP.
  • Norvegianul se găsește pe poziția a șaptea a ierarhiei ATP, fiind cea mai bună clasare din cariera sa. Acesta are în palmares patru titluri, două dintre ele venind pe zgură, suprafață pe care a obținut și cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam, în urmă cu un an atingând sferturile la Roland Garros.
  • După două finale, la Monte-Carlo și Munich, Holger Rune a dezamăgit la Madrid. În primul tur, acesta s-a impus cu 2-1 în duelul cu Alexander Bublik, pierzând însă apoi cu spaniolul Davidovich Fokina, într-un meci extrem de controversat.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rune

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul