Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Felix Auger-Aliassime vs Maxime Cressy ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, dar nu inaintea orei 13:00, canadianul Felix Auger Aliassime il infrunta pe americanul Maxime Cressy, in turul I de la Wimbledon. Cine trece mai departe are meci cu invingatorul duelului Zapata Mirallas – Jack Sock.
Felix Auger-Aliassime vs Maxime Cressy
June 27,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Felix Auger-Aliassime vs Maxime Cressy

Sunt doi jucatori care servesc bine, motiv sa ma astept la un duel in care posibil sa avem un tie-break. Atunci, in conditiile acestea voi miza pe peste 3.5 seturi, cota 1.63 la Superbet.

Ponturi Felix Auger-Aliassime – Maxime Cressy

Victorie OM - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Felix Auger-Aliassime

  • Canadianul Felix Auger-Aliassime a reusit sa ramana in top 10 ATP, unde se afla pe pozitia a 9-a, cu putine puncte peste colegul din spate.
  • Totodata, in turneul anterior a participat la meciuri tari, unde i-a intalnit pe Djokovic si Rafael Nadal, insa a fost un turneu de antrenament care a avut loc la Hurlingham.
  • Inaintea acelui turneu a jucat la ATP Halle (Germania), acolo unde l-a intalnit pe Hurkacz si in fata caruia a pierdut in doua tie-break-uri, in fata sferturilor de finala.

Maxime Cressy

  • Americanul Maxime Creesy pleaca din postura de ocupant al locului 60 in ierarhia mondiala, inaintea turneului de la All England Club.
  • Moralul este cat se poate de ridicat, avand in vedere ca in urma cu doar cateva zile a reusit sa joace finala la turneul de la Eastbourne, acolo unde l-a intalnit pe Fritz.
  • In urma unui duel disputat, Cressy a trebuit sa se recunoasca invins cu scorul de 2-6, 7-6 (4), 6-7 (4).

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul