Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Felix Auger-Aliassime vs Lorenzo Musetti ponturi si pronosticuri 13.04.2022

Miercuri, nu inainte de ora 15:00, Felix Auger-Aliassime il intalneste pe Lorenzo Musetti, in cadrul saisprezecimilor de finala ale ATP Monte Carlo.
Felix Auger-Aliassime vs Lorenzo Musetti
April 13,2022
15:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Felix Auger-Aliassime vs Lorenzo Musetti

Categoric sunt jucatori de nivel diferit, insa Felix nu traverseaza tocmai cea mai buna forma si astept sa vad peste 20.5 game-uri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Felix Auger-Aliassime – Lorenzo Musetti

peste 3.5 goluri - Cota 1.97⭐
Pariază acum

Felix Auger-Aliassime

  • Canadianul Felix Auger-ALiassime este locul 9 in lume si acum are nevoie de o victoirie, desi nu vine deloc dupa o perioada buna. A pierdut patru din ultimele cinci dueluri.
  • De asemenea, turneul de la Monte Carlo nu este primul la care participa pe zgura in sezonul 2022, ci el vine in Europa dupa aventura de la Marrakech (Maroc).
  • A fost un duel unde pleca drept favorit in fata lui Molcan, insa a fost eliminat cu 7-6 in decisivul acelei infruntari din optimile ATP Marrakech.

Lorenzo Musetti

  • Italianul Lorenzo Musetti se afla pe locul 83 in lume, iar nivelul acestuia ar putea sa fie mai bun daca se focuseaza pe primul serviciu.
  • De asemenea, are doar 20 de ani si o intreaga cariera in fata, iar la ATP Monte Carlo a inceput asa cum trebuie, castigand in fata lui Paire.
  • Desi era favorit in fata francezului, Musetti a trecut cu 6-2, 6-7, 7-2 dupa doua ore si noua minute de la primul schimb, insa acum pleaca cu sansa a doua.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul