Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Felix Auger Aliassime vs Alex Molcan ponturi si pronosticuri 07.04.2022

Joi, nu inainte de ora 17:00, canadianul Felix Auger Aliassime si slovenul Alex Molcan se intalnesc in optimile de finala ale ATP Marrakech.
Felix Auger Aliassime vs Alex Molcan
April 07,2022
17:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Felix Auger Aliassime vs Alex Molcan

Favorit cert la castigarea acestei infruntari, Felix nu trebuie sa se cramponeze de Molcan si drept urmare va recomand victorie Felix Auger Aliassime +4.5 game-uri, cota 1.62 la Superbet.

Ponturi Felix Auger Aliassime – Alex Molcan

victorie Gabriela Ruse - Cota 1.95⭐
Pariază acum

Felix Auger Aliassime

  • In ultimele patru dueluri a reusit sa castige un singur duel, meci pe care l-a jucat in cadrul turneului ATP de la Marrakech, acolo unde a fost superior lui Benchetrit.
  • Favorit numarul 1 la turneul acesta, Auger Aliassime este cel care a reusit sa castige cu 6-3, 6-3 in ata locului 436 in lume, Elliot Benchetrit.
  • De asemenea, canadianul are un singur meci jucat pe zgura in ultimele zece luni, fiind si prima lui victorie dupa o perioada destul de lunga de timp de joc pe aceasta suprafata.

Alex Molcan

  • In ultimele patru meciuri a jucat pe zgura, in cadrul a doua competitii diferite. A fost invins la Marbella, intr-un turneu Challenger jucat in Spania, in fata ibericului Munar.
  • A inceput turneul cu dreptul si asta dupa ce a reusit sa joace un meci foarte bun si drept urmare a trecut cu 6-0, 6-4 de italianul Stefano Travaglia.
  • De asemenea, acum este pentru prima oara cand il infrunta pe Auger Aliassime, fiind si prima oara in cadrul ATP Marrakech cand pleaca cu sansa a doua.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul