Falconi - Buzarnescu. Romanca pare destul de capabila pe iarba

Miercuri, de la ora 13:00, avem partida Falconi - Buzarnescu, din turul secund de la Nottingham. Romanca a demonstrat ca are un serviciu foarte bun pe iarba.
Falconi

Falconi este din Statele Unite ale Americii si se afla pe locul 152 in clasamentul fetelor. La 28 de ani, are un singur titlu WTA in cariera, in 2016, la Bogota (COL), iar de-a lungul carierei, s-a straduit sa intre in top 100.

Calificarea pe tabloul principal de la Melbourne ar putea fi considerata un succes, doar ca dupa aceea, Irina a uitat sa mai castige. Abia la Charleston a mai facut asta, insa tot in calificari. La primul turneu pe iarba, la competitia de la Surbiton (GBR), a pierdut cu Riske (SUA), in primul tur, scor 5-7, 1-6. A trecut de Christie (GBR), scor 6-2, 6-2, si de Bains (AUS), scor 7-6, 6-7, 6-2, doar pentru a ajunge pe tabloul principal. In runda inaugurala, a invins-o pe Rodionova (AUS), scor 6-4, 6-1.

Buzarnescu a bifat, la inceputul anului, prima ei finala de turneu WTA, la Hobart (AUS). Asta dupa ce, in stagiunea precedenta, a castigat 6 titluri ITF si a ajuns in primul sfert de finala WTA. Acum, se afla pe locul 30 WTA,

Dupa ultimul act din Australia, a mai facut o semifinala la ITF-ul de la Midland (SUA). Mai aproape de Roland Garros, a ajuns in finala la Praga (CZE) si-n semifinala la Strasbourg (FRA). La Paris, a „spart” un nou record personal, cea mai buna prestatie la un turneu de Mare Slem – optimi de finala. In runda inaugurala, a trecut de Cepede (PAR), scor 6-2, 3-6, 7-6.

Mihaela a servit precum Karlovic in prima partida, inregistrand 13 asi, insa a facut mult prea multe erori neforate, atat cu backhand-ul, cat si cu forehand-ul. Si de aceea era sa piarda meciul, fiind condusa cu 5-3 in tiebreak-ul setului decisiv. Falconi este o tenismena destul de modesta, dar cu destul de multa experienta pe iarba. Cu toate astea, cred ca Buzarnescu a invatat destule din disputa cu Cepede. Daca va ataca cu inteligenta, atunci romanca nu are cum sa cedeze set.

Pronosticuri Atlanta United - Chicago Fire