Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Erin Routliffe vs Gabriela Ruse ponturi și pronosticuri 03.01.2022

Marți, nu înaintea orei 05:30, Erin Routliffe (Australia) și Gabriela Ruse (România) se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală de la WTA Auckland (Noua Zeelandă).
Erin Routliffe vs Gabriela Ruse
January 03,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Erin Routliffe vs Gabriela Ruse

Faptul că există o mulțime de locuri diferență între cele două și dacă țin cont de startul de sezon al Gabrielei, aștept să joace în aceeași notă. Vă recomand sub 19.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Erin Routliffe – Gabriela Ruse

victorie Freiburg- Cota 1.53⭐
Pariază acum

Erin Routliffe

  • Aflată la 27 de ani, Erin Routliffe nu spune nimic în tenisul mondial sau cel puțin nu a spus până acum, dovadă că este locul 855 în lume.
  • Intrarea ei pe tabloul principal de la WTA Auckland a avut loc datorită unui wildcard, deoarece jocul său nu se ridică la un nivel superior.
  • Turneul pentru ea a început acum, dar pe final de an a mai fost angrenată într=un turneu modest, unde a pierdut în al treilea duel. Pe 22 decembrie a pierdut în sferturile ITF-ului W25 Tauranga, 0-2 (1-6, 2-6) vs Sebov, locul 221 în lume.

Gabriela Ruse

  • În runda anterioară a turneului de la Auckland s-a comportat bine, iar accesul ei pe tabloul principal a avut loc după cele două jocuri din calificări.
  • Primul său meci din calificare i-a scos-o în cale pe Bolsova-Zadoinov, de care a trecut în minimum de seturi. 7-5, 6-4 a fost scorul unei dispute care a durat aproximativ două ore.
  • În finala calificărilor a dispus cu 6-4, 6-1 de Uchijima, locul 107 în lume. Meciul s-a disputat pe 1 ianuarie 2023, iar scorul a fost 6-4, 6-1 în favoarea locului 116 mondial.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul