Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Emma Raducanu vs Anhelina Kalinina ponturi si pronosticuri 02.05.2022

Luni, dar nu inainte de ora 12:00, Emma Raducanu o va infrunta pe ucrainianca Anhelina Kalinina, in cadrul optimilor de finala WTA Madrid. Cine castiga se dueleaza cu jucatoarea care va triumfa in disputa Teichmann - Rybakina.
Emma Raducanu vs Anhelina Kalinina
May 03,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Emma Raducanu vs Anhelina Kalinina

Greu de spus daca intr-adevar exista o favorita atat de clara, insa Emma a practicat un tenis sigur la Madrid si ma astept sa o faca din nou. Voi miza pe victorie Emma Raducanu, cota 1.80 la Superbet.

Ponturi Emma Raducanu – Anhelina Kalinina

Peste 2.5 goluri - Cota 1.43⭐
Pariază acum

Emma Raducanu

  • Foarte bun inceputul de turneu la WTA Madrid, iar dupa cele doua intalniri pe care deja le-a disputat, nu a pierdut vreun set.
  • A debutat cu un meci impotriva Martincovei, locul 49 mondial. Dupa aproape o suta de minute de la primul schimb a reusit sa se impuna cu 7-6 (3), 6-0.
  • Meciul cu locul 60 in lume a fost si mai usor decat se astepta. Asta pentru ca in decursul celor doua seturi s-a impus cu 6-2, 6-1, totul dupa doar o ora si patru minute de la primul schimb.

Anhelina Kalinina

  • Usor favorita in meciul inaugural de la WTA Madrid, Anhelina Jalinina a trecut cu 7-5, 6-5 de Sloane Stephens, cea pe care a invins-o dupa o ora si jumatate de la primul schimb.
  • In al doilea tur a produs si una dintre surprize, avand in vedere ca a trecut de o jucatoare de top 10 si de reprezentanta gazdelor.
  • Kalinina a avut nevoie tot de doua seturi pentru a elimina locul 9 WTA. Meciul cu Garbine Muguruza s-a incheiat 6-3, 6-0, dupa o ora si un sfert.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul