Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Emil Ruusuvuori vs Jannik Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 29.03.2023

Duelul dintre Emil Ruusuvuori și Jannik Sinner este unul ce contează pentru sferturile de finală ale turneului de la Miami, acesta fiind programat să se joace miercuri, în data de 29 martie, nu mai devreme de ora 22:00.
Emil Ruusuvuori vs Jannik Sinner
March 29,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Emil Ruusuvuori vs Jannik Sinner

Jannik Sinner este fără îndoială un jucător mai bun, din multe puncte de vedere, acesta traversând de asemenea și o formă de invidiat, câștigând șapte din ultimele opt partide disputate, fiind fără set pierdut în precedentele trei. Așadar, bazându-ne pe valoarea, forma și moralul său, ne așteptăm strălucească și în această confruntare, de aceea vom miza pe un succes al acestuia în minimum de seturi, într-o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Emil Ruusuvuori – Jannik Sinner

Ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Emil Ruusuvuori

  • Nu este un jucător rău, însă, dacă îl comparăm cu adversarul său, este clar este inferior din mai multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Finlandezul în vârstă de 23 de ani nu a obținut niciun titlu până acum, jucând o singură finală în carieră. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări importante, având în vedere faptul niciodată nu a reușit depășească turul al doilea.
  • Emil Ruusuvuori a început foarte bine la Miami, câștigând primele trei jocuri în minimum de seturi, trecând pe rând de Borges, Butista-Agut și Taro Daniel, având primele probleme abia în optimi, cu Van De Zandschulp, în fața căruia s-a impus cu 2-1, însă după ce a pierdut primul set.

Jannik Sinner

  • Este unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, fiind văzut unul dintre cei mai buni ai momentului, ținând cont de performanțele obținute în acest an, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit cert în această confruntare.
  • Italianul are în palmares șapte titluri, jucând de asemenea și o finală de Masters, chiar la Miami, în 2021. Nici în turneele de mare șlem nu are realizări slabe, având în vedere faptul a jucat sferturi la fiecare dintre cele patru.
  • La Indian Wells, Jannik Sinner a făcut semifinale, pierzând cu Carlos Alcaraz, liderul mondial. La Miami arată foarte bine, fiind fără set pierdut după trei jocuri, eliminându-i pe rând pe Djere, Dimitrov și Rublev, așa are și un moral foarte bun.

Vezi rezumatele meciurilor din optimile de finală

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul