Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elizabeth Mandlik vs Sorana ponturi și pronosticuri 07.05.2023

Nu înaintea orei 13:00, Sorana Cîrstea și americanca Elizabetch Mandlik se vor duela în cadrul finalei turneului Challenger Reus.
Elizabeth Mandlik vs Sorana
May 07,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elizabeth Mandlik vs Sorana

Conform tuturor meciurilor avute de Sorana mă aștept să încheie finala în minimum de seturi. Zgura este partenerul ei principal și Mandlik a ajuns până aici pentru că a și avut parte de o jumătate de tablou plină de surprize. Vă recomand victorie Sorana Cîrstea scor 2-0, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Elizabeth Mandlik – Sorana Cîrstea

Peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Elizabeth Mandlik

  • Calificarea americancei este cu siguranță o surpriză, având în vedere cî în semifinale a trecut de experimentata Dayana Yastremska.
  • De altfel, accesul ei pe tabloul principal a fost posibil după ce a trecut de Perez în finala calificărilor, dat fiind faptul că este locul 147 în lume.
  • În semifinale a trebuit să stea în teren două ore și un sfert în meciul cu locul 149 în lume. 7-5, 4-6, 6-4 a fost scorul în care a închis partida la chiar prima minge de meci.

Sorana Cîrstea

  • Vă spuneam în avancronica meciului Lauren Davis – Sorana Cîrstea că sportiva din România se simte în elementul ei pe zgură și așa a fost. Pronosticul indicat a fost cel câștigător, iar scorul a fost 2-0 în favoarea ei.
  • De altfel, la fel de bine a jucat pe întreg parcursul turneului și a trecut în minimum de seturi de Bolsova Zadoinov, Anna Schmiedlova, McNaily și Lauren Davis.
  • În semifinale a trebuit să depună ceva efort după ce setul al doilea a intrat în prelungiri. După 105 minute a trecut cu 6-4, 7-5 de Davis.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale jucătorilor români!

Plasează pariul