Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elise Mertens vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 02.06.2023

Vineri, nu înaintea orei 12:45 ora României, Elise Mertens (Belgia) și Jessica Pegula (SUA) vor fi rivale în faza șaisprezecimilor. Cine câștigă joacă cu Pavlyuchenkova sau Potapova.
Sloane Stephens vs Yulia Putintseva
June 02,2023
12:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elise Mertens vs Jessica Pegula

Există o favorită conform cifrelor, dar Mertens pare hotărâtă să joace un meci frumos, ceea ce i-ar putea pune reale probleme americancei aflate pe locul 3. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Elise Mertens – Jessica Pegula

ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Elise Mertens

  • Calificarea belgiencei în vârstă de 27 de ani în cadrul optimilor de finală ale French Open nu ar fi deloc o premieră. A mai reușit lucrul acesta în 2018 și 2022.
  • A început turneul cu un meci în fața unei jucătoare aflate pe locul 136 în lume. 6-1, 6-4 a arătat tabela la finalul meciului cu Hruncakova.
  • Tot de două seturi a avut nevoie și în meciul cu Osorio. 6-3, 7-6 (3) a fost scorl meciului din turul secund care s-a decis după două ore și cinci minute.

Jessica Pegula

  • Nivelul jocului pe care Jessica Pegula l-a arătat de-a lungul ultimului sezon a fost unul demn de locul 3 WTA pe care se află și în prezent.
  • Evoluția jocului său a fost unul cât se poate de bun și la ediția din 2023. În turul I a trecut de Danielle Rose Collins în doar două seturi, 6-4, 6-2.
  • În fața Camilei Giorgi a stat în teren doar 34 de minute. Jucătoarea italiancă a decis că nu mai poate continua și s-a retras la scorul de 6-2 în favoarea americancei.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din circuitul profesionist!

Plasează pariul