Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elise Mertens vs Irina Begu ponturi si pronosticuri 30.08.2022

Incepand cu ora 21:30, ora Romaniei, marti, Elise Mertens si Irina Begu vor sta fata in fata in chiar primul tur al turneului de Grand Slam din Statele Unite ale Americii.
Elise Mertens vs Irina Begu
August 30,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Elise Mertens vs Irina Begu

Elise stie bine sa joace un tenis bun in fata Irinei, cea pe care a mai invins-o in alte trei randuri. De altfel, conduce cu 3-0 la general si ultima infrangere a venit la inceputul acestui an. Victorie Elise Mertens este recomandarea mea, cota 1.46 la Superbet.

Ponturi Elise Mertens – Irina Begu

Victorie Poli Iasi - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Elise Mertens

  • Elise Mertens a pus bine problema in meciurile contra Irinei Begu, jucatoare pe care a reusit sa o invinga in fiecare din cele trei dueluri.
  • Cel mai recent meci dintre ea si Irina a fost la Australian Open 2022, acolo unde lucrurile s-au decis in minimum de seturi.
  • Tot in minimum de seturi s-a incheiat si cel mai recent duel de la Cincinnati, acolo unde a plecat invinsa cu scorul de 6-4, 7-5 de Caroline Garcia.

Irina Begu

  • Considerata outsider in acest duel, Irina Begu vine dupa o participare timida la Cleveland, acolo unde a parasit competitia dupa cel de-al doilea duel.
  • Mai mult decat atat, atunci s-a duelat cu Sofia Kenin, o sportiva din SUA in fata careia a cedat in doar doua seturi: 3-6, 2-6.
  • De altfel, ultimele sale doua meciuri s-au incheiat in minimum de seturi. Unul a fost castigat in fata locului 332 mondial.

Pariaza la Superbet pe meciuri din tenisul mondial!

Plasează pariul