Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elise Mertens vs Gabriela Ruse ponturi și pronosticuri 02.03.2023

Joi, nu înaintea orei 18:00, Elise Mertens și Gabriela Ruse se vor duela în cadrul optimilor de finală WTA Monterrey. Învingătoarea va înfrunta sportiva care câștigă jocul dintre Maria și Cocciaretto.
Elise Mertens vs Gabriela Ruse
March 02,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elise Mertens vs Gabriela Ruse

Mertens conduce cu scorul de 2-0 la general, iar cea mai recentă victorie datează din urmă cu mai puțin de o lună. Atunci s-a intrat în decisiv, dar la cum joacă Ruse nu m-ar mira să avem din nou parte de un asemenea scenariu. Recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Elise Mertens vs Gabriela Ruse

2 pauza/2 final - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Elise Mertens

  • Favorită numărul 4 la câștigarea WTA Monterrey, Elise Mertens vine acum după o victorie facilă în fața rusoaicei Diana Shnaider.
  • În vârstă de 18 ani, jucătoarea aflată pe locul 94 WTA nu a putut să ofere o replică pe măsura experienței jucătoarei din Belgia și aceasta din urmă a câștigat cu scorul de 6-0. 6-4.
  • De această dată, Elise pleacă cu prima șansă, dar în ciuda faptului că este pe locul 42 WTA, a reușit să câștige trei din ultimele patru meciuri.

Gabriela Ruse

  • Jucătoarea din România a făcut un meci foarte bun contra italiencei Camilei Giorgi și la final a încurcat puțin planurile bookmakerilor.
  • Cele două seturi care i-au fost suficiente româncei să se impună au fost într-adevăr disputate. Drept urmare, 6-4, 7-5 a fost scorul meciului cu locul 46 WTA.
  • A 160-a în lume, Ruse a jucat trei meciuri la Monterrey și este venită din calificări, iar meciul cu Giorgi este singurul în care s-au jucat minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis feminin!

Plasează pariul