Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elina Svitolina vs Daria Kasatkina ponturi și pronosticuri 04.06.2023

Nu înaintea orei 15:30, Elina Svitolina și Daria Kasatkina au meci direct în optimile de finală ale Roland Garros 2023. Învingătoarea joacă cu Sloane Stephens sau Aryna Sabalenka.
Elina Svitolina vs Daria Kasatkina
June 04,2023
15:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elina Svitolina vs Daria Kasatkina

Prestația bună a ambelor jucătoare mă face să cred că duelul dintre cele două sportive are mari șanse să se încheie în decisiv. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Elina Svitolina – Daria Kasatkina

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Elina Svitolina

  • O eventuală calificare în sferturile de finală ale French Open ar fi pentru a patra oară consecutiv când atinge această fază.
  • Revenirea în circuit este de bun augur, cu atât mai mult când a reușit ca în precedentele două jocuri să se califice după ce a jucat set decisiv.
  • Cel mai recent dintre meciuri i-a scos-o în cale pe Anna Blinkova. 2-6, 6-2, 7-5 a fost scorul acelui duel în care avea prima șansă.

Daria Kasatkina

  • Rusoaica Daria Kasatkina este de ceva timp în top 10 WTA, iar în ediția trecută a Roland Garros a atins semifinalele.
  • Dacă practică același joc ca până acum să nu ne mire dacă reușește din nou să joace în penultimul act sau poate chiar în finală.
  • Toate cele trei dueluri disputate la Roland Garros 2023 s-au încheiat în minimum de seturi. Cu americana Stearns a jucat în cel mai recent joc care s-a încheiat în doar 57 de minute. 6-0, 6-1 a fost scorul acelui duel cu locul 69 în lume.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Roland Garros!

Plasează pariul