Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elina Svitolina vs Aryna Sabalenkaponturi și pronosticuri 06.06.2023

Nu înaintea orei 13:30, ora României, marți, pe arena Court-Philippe-Chatrier se va disputa duelul Elina Svitolina – Aryna Sabalenka, din optimile Roland Garros. Cine câștigă va juca cu Muchova sau Pavlyuchenkova.
Elina Svitolina vs Aryna Sabalenka
June 06,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elina Svitolina vs Aryna Sabalenka

La ora actuală poate doar Swiatek poate să țină pasul cu Sabalenka,, ceea ce înseamnă că voi miza din nou pe mâna ei. Victorie Aryna Sabalenka scor 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Elina Svitolina – Aryna Sabalenka

ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Elina Svitolina

  • Meciul pe care Elina l-a avut în turul anterior nu se anunța deloc ușor, dar mobilizarea jucătoarei din Ucraina a făcut să câștige neașteptat de ușor.
  • Revenită după o accidentare de durată, Svitolina a avut nevoie de două ore pentru a obține calificarea în sferturile de finală Roland Garros 2023.
  • A condus cu 4-1 în primul set pentru ca la final să se impună cu 6-4. Al doilea set a fost ceva mai disputat, dar a avut tăria să revină de la 0-2 și la finalul meciului să se impună cu 6-4, 7-6 (5).

Aryna Sabalenka

  • Favorita numărul 2 la câștigarea turneului este calificată în sferturilede finală fără să piardă set la Roland Garros 2023.
  • Aryna Sabalenka nu a avut adversare de temut, dar cele pe care le-a întâlnit ao puteau pune în dificultate, dat fiind numele lor.
  • Spre exemplu, în optimi s-a duelat cu o fostă finalistă. Sloane Stephens (30 WTA) s-a ținut bine doar în primul set, iar la final scorul a fost 7-6 (5), 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Roland Garros!

Plasează pariul