Tenis

Elena Rybakina vs Sara Sorribes Tormo ponturi și pronosticuri 03.06.2023

Nu înaintea orei 12:45, Elena Rybakina și Sara Sorribes Tormo se înfruntă în șaisprezecimile Roland Garros 2023. Câștigătoarea va juca în optimi cu Alexandrova sau Haddad Maia.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic Elena Rybakina vs Sara Sorribes Tormo

Rezultatele excelente ale sportivei din Kazakhstan în decursul acestui sezon și în special în ultimele săptămâni m-au convins că poate ajunge lejer din nou în finala unui turneu de asemenea anvergură. Vă recomand victorie Rybakina scor 2-0, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Elena Rybakina – Sara Sorribes Tormo

Elena Rybakina

  • Sportiva aflată pe 4 în clasamentul general a venit la Paris după ce și-a adjudecat titlul la turneul de la Roma. Cu moralul ridicat, a reușit să ajungă la opt victorii consecutive.
  • Turneul de la Paris l-a început cu un meci împotriva locului 146 mondial. Brenda Fruhvirtova nu a venit cu nimic special și a părăsit turneul după ce a pierdut cu 4-6, 2-6.
  • Meciul din turul anterior l-a disputat cu Noskova. Duelul cu locul 50 în lume a fost la fel de ușor. O oră și 28 de minute a durat meciul cu sportiva din Cehia și s-a încheiat 6-3, 6-3.

Sara Sorribes Tormo

  • Iberica este clar în elementul ei atunci când evoluează pe zgură. Suprafața favorită a ajutat-o enorm în meciul din turul anterior.
  • Clara Burel este numele jucătoarei eliminate de Sara în turul inaugural. 7-6 (0), 6-2 a fost scorul unui duel decis după mai bine de două ore.
  • În al doilea tur s-a duelat cu Petra Martic. Croata a fost ceva mai hotărâtă în primul set, iar apoi a fost complet depășită. Scorul final a fost 6-4, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.

Ponturi de top

Top ponturi sportive


Top case de pariuri