Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elena Rybakina vs Jessica Pegula ponturi pariuri și pronosticuri 30.03.2023

Joi, în data de 30 martie, nu înainte de ora 17:00, se va juca prima semifinală a turneului de la Miami, în care protagoniste vor fi Elena Rybakina și Jessica Pegula, jucătoare aflate în top 10 în ierarhia WTA.
Elena Rybakina vs Jessica Pegula
March 30,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elena Rybakina vs Jessica Pegula

Elena Rybakina este o jucătoare mai valoroasă, chiar dacă este în spatele adversarei sale în ierarhia WTA, motiv pentru care pornește ca favorită la casele de pariuri. Ținând cont de forma pe care o traversează, dar și de moralul foarte bun pe care îl are, ne așteptăm strălucească și în această confruntare. Așadar, mergem pe un succes al jucătoarei din Kazakhstan, într-o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Elena Rybakina – Jessica Pegula

0-3 Tsitsipas - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Elena Rybakina

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind o jucătoare extrem de interesantă, care are evoluții foarte bune în ultimul an, fiind de asemenea și în mare formă.
  • Jucătoarea din Kazakhstan are doar patru titluri în palmares, cel mai important fiind fără îndoială cel de la Wimbeldon. De asemenea, a disputat și o finală la Australian Open la începutul acestui an, fiind învinsă de Aryna Sabalenka.
  • Elena Rybakina este într-o formă fantastică, aceasta venind după o serie impresionantă de zece victorii consecutive. Aceasta s-a impus la Indian Wells, continuând într-o notă foarte bună și la Miami, trecând pe rând de Kalinskaya, Badosa, Mertens și Trevisan, cu ultimele două având evoluții extrem de bune, impunându-se în minimum de seturi.

Jessica Pegula

  • Deși este o jucătoare mai în vârstă și joacă de mai multă vreme în circuit, are un palmares mai sărac decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, este peste aceasta în clasamentul WTA, ocupând în prezent poziția a treia.
  • Americanca nu a câștigat decât două titluri în carieră, cel mai important fiind cel de la Guadalajara, pe care l-a cucerit în urmă cu o jumătate de an. Aceasta are în palmares și cinci sferturi de finală în turneele de Grand Slam, trei la Australian Open și cate unul la Roland Garros și US Open.
  • La Miami, Jessica Pegula le-a eliminat pe rând pe Sebov, Collins, Linette și Potapova, cedând set doar cu ultima, învingând-o după ce a revenit de la 0-1.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Elena Rybakina

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul