Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elena Rybakina vs Jaqueline Cristian ponturi si pronosticuri 21.02.2022

Luni, nu inainte de ora 17:30, kazaha Elena Rybakina si Jaqueline Cristian se vor duela in primul tur al turneului WTA Doha. Invingatoarea duelului acesta se va infrunta cu cea care castiga meciul Daria Kasatkina vs Tomljanovic.
Elena Rybakina vs Jaqueline Cristian
February 21,2022
17:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Elena Rybakina vs Jaqueline Cristian

Intrata pe tabloul principal datorita unei conjuncturi favorabile, Cristian nu pare sa aiba deloc multe sanse in acest duel. Va recomand victorie Rybakina 2-0, cota 1.60 la 888sport.

Ponturi Elena Rybakina – Jaqueline Cristian

Scor corect 2-0 Jelena Ostapenko - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Elena Rybakina

  • Jucatoarea aflata pe locul 16 WTA revine in circuit dupa mai putin de doua saptamani de la retragerea WTA St. Petersburg, cand s-a vazut nevoita sa abandoneze,
  • Astfel, nu a mai jucat tenis din turul al doilea de la WTA St. Petersburg, atunci cand nu s-a prezentat in meciul cu Martincova.
  • Totodata, in ultimele cinci dueluri a fost invinsa in trei dintre dueluri si intr-un singur duel nu a pierdut set, respectiv in victoria cu Gracheva.

Jaqueline Cristian

  • Aflata pe locul 67 in lume, Jaqueline Cristian a fost nevoita sa intre in calificari pentru a ajunge pe tabloul principal al WTA Doha.
  • Sportiva din Romania a trecut cu 2-0 de Eikeri in primul tur al calificarilor, insa in finala a fost invinsa de Oceane Dodin, tot in urma unui duel decis in doua seturi.
  • Cu toate ca a pierdut in finala calificarilor, datorita unei conjuncturi favorabile a reusit sa intre pe tabloul principal si sa sa castige 10.000 dolari, premiul pentru participarea in primul tur.

Pariaza pe WTA Doha la 888sport!

Plasează pariul