Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elena Rybakina vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 20.03.2023

Luni dimineață, de la ora 00:00, Elena Rybakina ( Kazakhstan) și Aryna Sabalenka (Belarus) se vor duela în finala Indian Wells 2023.
Elena Rybakina vs Aryna Sabalenka
March 20,2023
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elena Rybakina vs Aryna Sabalenka

Jocul lor frumos și convingător mă face să cred că nu există jucătoare favorită în această finală. Cred că exact cum s-a întâmplat și la Australian Open, va exista un duel spectaculos, cu peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Elena Rybakina – Aryna Sabalenka

peste 3.5 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Elena Rybakina

  • Cu un singur set pierdut în decursul turneului de la Indian Wells, Elena Rybakina pleacă din postura de outsider. Este condusă cu 4-1 la general în meciurile directe.
  • Tot cu șansa a doua a plecat și în semifinale, când de partea cealaltă a fileului a stat Iga Swiatek. Liderul mondial a pierdut neașteptat de ușor în disputa cu Rybakina, 6-2, 6-2 a fost scorul pentru sportiva din Kazakhstan.
  • De altfel, locul 10 WTA caută revanșa în fața Arynei Sabalenka, după duelul din finala Australian Open. Atunci a fost un meci pe cinste, victoria venind în setul decisiv, după aproape două ore și jumătate.

Aryna Sabalenka

  • Câștigătoarea Australian Open 2023 a jucat excelent în decursul acestui turneu, timp în care a pierdut un singur set și atunci în fața Barborei Krejcikova.
  • În semifinale a evoluat împotriva Mariei Sakkari, locul 7 WTA de la ora disputării partidei. Doar o oră și jumătate a durat meciul pe care Aryna l-a câștigat cu scorul de 6-2, 6-2.
  • De altfel, jucătoarea din Belarus a reușit ca în ultimele două dueluri de la WTA Indian Wells 2023 să elimine locurile 6, respectiv 7 din ierarhia generală.

Pariază la Superbet la finala WTA Indian Wells!

Plasează pariul