Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ekaterine Gorgodze vs Irina Begu ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Nu inaintea orei 18:30, ora Romaniei, Ekaterine Gorgodze se intalneste cu Irina Begu, in primul tur al Wimbledon 2022. Invingatoarea joaca cu cea care se impune in disputa Martina Trevisat vs Cocciaretto.
Ekaterine Gorgodze vs Irina Begu
June 27,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Ekaterine Gorgodze vs Irina Begu

Este diferenta mare intre cele doua jucatoare, iar cum Irina Begu este vazuta favorita si pe buna dreptate, astept sa vad o victorie lejera. Victorie Irina Begu scor 2-0 este recomandarea mea, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Ekaterine Gorgodze – Irina Begu

peste 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Ekaterine Gorgodze

  • Deloc tanara, Ekaterine urmeaza ca in decembrie sa implineasca 31 de ani, dar pana acum nu a reusit sa joace deloc un tenis care sa o remarce.
  • Cel putin cand a participat la Wimbledon n-a reusit decat o singura data sa intre pe tabloul principal si asta s-a intamplat in aceasta editie.
  • Pe de alta parte, nu mira pe nimeni ca se intampla lucrul acesta, avand in vedere ca ocupa locul 112 in lume si este primul duel pe care il joaca pe iarba in 2022.

Irina Begu

  • Din 2005 tot joaca la profesionisti si nu mira pe nimeni ca a ajuns in fazele superioare la aproape toate competitiile de Grand Slam.
  • In ceea ce priveste Wimbledon a reusit sa ajunga pana in turul al treilea. S-a intamplat in 2015 si in 2021.
  • Si acum pleaca cu prima sansa, dar locul 43 in lume va juca primul sau duel pe iarba din acest sezon. Inaintea Wimbledon 2022 a luat pauza de aproape o luna, deoarece a avut mici probleme dupa French Open.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul