Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ekaterina Makarova vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 17.06.2022

Marti, nu inainte de ora 12:00, Ekaterina Makarova o intalneste pe Sorana Cirstea in cadrul turneului WTA Strasbourg, respectiv in faza semifinalelor.
Ekaterina Makarova vs Sorana Cirstea
May 17,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Ekaterina Makarova vs Sorana Cirstea

Diferenta dintre cele doua sportive inclina prea mult in favoarea Soranei pentru a nu spera la un succes lejer in fata rusoaicei. Recomandarea mea este victorie Sorana Cirstea +6.5 game-uri, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Ekaterina Makarova – Sorana Cirstea

sub 14.5 game-uri - Cota 3.25⭐
Pariază acum

Ekaterina Makarova

  • In cadrul turneului de la Strasbourg a mai jucat in doua randuri si a reusit sa obtina doua victorii fara sa piarda set, dar in fata unor jucatoare modeste.
  • Ekaterina Makarova a fost nevoita sa joace calificari pentru a intra pe tabloul principal, acolo unde a intalnit surorile Morderger, pe care le-a invins usor.
  • De altfel, in ultimele cinci dueluri a pierdut un singur joc, insa toate pe care le-au intalnit sunt jucatoare modeste, care nu se ridica la nivelul Soranei Cirstea.

Sorana Cirstea

  • Este a doua cea mai bine clasata sportiva din Romania cand vine vorba de tenisul feminin, Sorana ocupand locul 27 in clasamentul mondial WTA.
  • Ea vine acum dupa ce la Roma a pierdut in doar doua seturi in fata tunisiencei Ons Jabeur, care a si jucat finala in fata Igai Swiatek.
  • Are acum nevoie de o victorie, deoarece in ultimele doua turnee a parasit competitia dupa primul duel, dar e foarte adevarat ca s-a duelat cu sportive de alt calibru.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul