Dubla zilei din tenis oferita de Dragonu'


Salutare. Pentru azi v-am pregatit o dubla din tenis, o dubla care cred eu ca are mari sanse de reusita, cotele fiind oferite de William Hill.

Primul meci este cel dintre Andy Murray si MIlos Raonic.

raon

Recunosc, l-am urmarit mai mult pe Milos decat pe Andy in acest sezon si tot ce pot spune ca Raonic si-a imbunatatit mult jocul fata de anul trecut. De partea cealalta, Murray mi se pare inca nesigur dupa accidentarea ce l-a tinut o buna perioada de timp departe de tenis. Nu mi se pare ca are aceleasi ruperi de ritm si aceeasi aparare excelenta de care a dat dovada de multe ori. L-am urmarit pe Raonic cu Falla, si cu exceptia a un game din setul 2 pe serviciul propriu, acesta nu a avut nicio problema in a gestiona bine situatia serviciului sau. Totodata, returul sau este din ce in ce mai periculos, lucru pe care il va simti si Murray azi. Cu un Raonic in crestere de forma, cu Murray inca nesigur pe jocul sau, Raonic are o sansa mare sa castige azi in fata britanicului.

Al 2-lea meci este cel dintre Fernando Verdasco si John Isner, un meci in care teoretic, americanul are prima sansa.

Fernando Verdasco

Practic, ramane de vazut. Spun ca practic ramane de vazut pentru ca l-am vazut pe Verdasco ieri cu Gasquet. Nando nu i-a dat nici cea mai mica sansa lui Gasquet intr-un meci in care pornea underdog clar in opinia bookmakerilor. De partea cealalta, Isner vine dupa o victorie cu Lu, jucatorul din Taipei neputand sa-i faca fata americanului. Meciul se va juca in returul lui Verdasco si cat de mult va gresi Isner la serviciu. Fata de Lu, Verdasco este un mult mai bun jucator la retur. Cei 2 s-au mai intlanit in 2009, Verdasco castigand la US Open cu 3-1. Un serviciu este indeajuns sa il cedeze Isner pentru ca pariul nostru sa fie castigator, pentru siguranta alegand ca Verdasco sa ia minim un set pentru o cota buna.
Recomandare : Raonic minim un set @ 1.40 + Fernando Verdasco minim un set @ 1.67
Cota finala : 2.33

  Dragonu’.