Dubla zilei din tenis oferita de Dragonu ' - 13.03.2014


Salutari. Ieri a fost o zi buna si am reusit sa va ofer o dubla castigatoare. Sper ca si azi sa fie la fel, de data aceasta cotele fiind de la bet365 .

#1. Raonic vs Dolgopolov

raaaa

Ok, l-ai invins pe Nadal..si? Asta inseamna ca trebuie sa fii favorit in fata lui Raonic? Nicio sansa. Ok(2), esti intr-o forma excelenta, dar sa nu uitam forma poate si mai buna a lui Milos Raonic, jucator care a revenit ieri de la 1-0 vs Murray. Dolgopolov este unul din putinii jucatori ” moderni ” care loveste mingea din urcare, nu asteapta sa coboare mingea.  Vorbind de performantele celor 2 din acest an, ucraineanul are 9-4 pe hard in timp ce Raonic are 5-1. Aleksandr este genul de jucator de la care nu stii ce sa te astepti. Nu are constanta. Sincer, m-as fi asteptat ca Fognini sa-i puna probleme mai mari in turul precedent, insa chiar daca nu a facut-o, acum e timpul ca Raonic sa confirme saptamana buna prin care trece cu o victorie in fata ucraineanului. Are toate armele necesare. Serviciu, deplasare buna in teren ( desi e foarte inalt ) + un forheand devastator uneori.
#2 . Li Na vs Dominika Cibulkova

na li

Este o confruntare a locurilor 2 vs 11, chineza avand ” castig de cauza ” in aceasta ” lupta ” . Cu 7 ani mai tanara decat chinezoaica, slovaca are 16-4 in acest an pe hard, un record destul de bun pentru o jucatoare de loc 11 WTA. Totusi, e destul sa ne uitam pe recordul chinezoaicei in acest an pentru a ne da seama cine porneste favorita aici : 16-1. Si nu doar din forma recenta putem sa ne dam seama acest lucru. In intalnirile directe, Ni La are avantaj, are 5-0 vs Cibulkova. Dominika nu este ajutata prea mult nici de inaltime, fiind cu 11 cm mai mica decat chinezoaica : 1,61 vs 1,72. Cele 2 s-au mai intalnit in acest an la Australian Open, chinezoaica nu a avut niciun fel de problema, poate doar in primul set, castigand partida cu : 7-6, 6-0. Chinezoaica este jucatoarea mai lucida, mai experimentata si mai in forma. Are lovituri mult mai bune decat slovaca. Joc mai bun, forma mai buna, istoria intalnirilor directe, forma recenta. E de-ajuns ? 🙂

Dubla zilei : Milos Raonic @ 1.83 + Li Na @ 1.44 = 2,64 @ Bet365

Dragonu’.