Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Donna Vekic vs Gabriela Lee ponturi si pronosticuri 12.06.2022

Duminica, in cadrul calificarilor de la WTA Birmingham, Gabriela Lee o intalneste pe Donna Vekic, intr-un meci unde pleaca cu sansa a doua.
Donna Vekic vs Gabriela Lee
June 12,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Donna Vekic vs Gabriela Lee

Aflata in fata unei sportive cu rezultate bune de-a lungul carierei, Gabriela nu cred ca paote produce surpriza si astfel chiar ar putea pierde la scor. Recomandarea mea este victorie Donna Vekic 2-0, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Donna Vekic – Gabriela Lee

Victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Donna Vekic

  • Croata Donna Vekic stie cum este sa joci la cel mai inalt nivel si chiar daca acum este locul 90 WTA, ea a reusit ca de-a lungul timpului sa fie mult mai bine clasata.
  • Pare ca s-a adaptat bine si pe iarba, depasind rezultatul mai putin bun de la Nottingham, acolo unde a pierdut de la primul duel.
  • La Birmingham altele au fost datele, iar Donna a trecut in doar doua seturi de Swan, cea pe care a infruntat-o in primul tur al calificarilor. 7-5, 6-3 a fost scorul unui duel care a durat aproape 100 de minute.

Gabriela Lee

  • Este un nume care nu spune deloc multe tenisului din Romania si nici atat celui mondial, dovada ca se afla abia pe locul 156 mondial.
  • Gabriela Lee are 26 de ani, dar pana acum nu a reusit sa obtina rezultate notabile, ci a fost mai mult o prezenta rara pe tabloul turneelor de asemenea calibru.
  • Totusi, in primul tur al caificarilor a trecut in decisiv de Christie, locul 542 in lume. De peste doua ore a avut nevoie pentru a castiga cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul