Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Van Assche ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Confruntarea dintre Novak Djokovic și Luca van Assche este una ce contează pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Banja Luka, aceasta fiind programată să se joace miercuri, în data de 19 aprilie, nu mai devreme de ora 16:00.
Djokovic vs Van Assche
April 19,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Van Assche

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Novak Djokovic fiind fără dubii jucătorul mai bun, acesta având de asemenea și un mare plus de experiență, iar cel mai probabil se va impune în manieră certă. Așadar, pornind de la ideea sârbul va obține o victorie clară, vom miza pe faptul se vor disputa puține game-uri, de aceea vom paria în consecință, într-o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Van Assche

Gazdele câștigă - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind cel mai bun jucător al lumii, fiind de altfel și liderul ierarhiei ATP. După cum era de așteptat, agențiile de pariuri îl dau ca favorit clar în această confruntare, așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor de altfel.
  • Sârbul are în palmares nu mai puțin de 93 de titluri, 22 dintre ele venind în turnee de Grand Slam, ultimul venind la începutul acestui an, la Australian Open, acolo unde s-a impus de zece ori de-a lungul carierei. De atunci însă, acesta nu a mai reușit mare lucru, având în vedere faptul nu a mai jucat nicio finală.
  • Înainte de a lua parte la Banja Luka, Novak Djokovic a jucat la Monte-Carlo, unde a dezamăgit. După ce l-a eliminat pe Ivan Gakhov, câștigând în minimum de seturi, acesta a pierdut în optimi cu tânărul Lorenzo Mussetti, fiind învins cu 1-2, deși a castigat primul set.

Van Assche

  • Este un jucător extrem de tânăr, în vârstă de 18 ani, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit la toate capitolele, astfel agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider clar în această confruntare.
  • Francezul nu a câștigat niciun titlu de-a lungul carierei, iar de asemenea, nici nu a jucat vreo finală până acum. Evident, nici în turneele de Grand Slam nu are realizări importante, cea mai mare venind în acest an, jucând la Australian Open, prinzând în premieră un loc pe tabloul principal.
  • În primul tur al turneului de la Banja Luka, Luca van Assche a strălucit, acesta dând piept cu mult mai experimentatul Stan Wawrinka, în fața căruia s-a impus cu 2-1, astfel are un moral bun înainte de această confruntare.

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul