Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Rune ponturi pariuri și pronosticuri 17.05.2023

Confruntarea dintre Novak Djokovic și Holger Rune este una programată să se joace miercuri, în data de 17 mai, nu mai devreme de ora 14:00, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală din cadrul turneului de la Roma.
Djokovic vs Rune
May 17,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Rune

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Novak Djokovic fiind net superior, acesta având de asemenea și un mare plus de experiență. În mod normal ar trebui obțină victoria, însă nu vom merge pe mâna sa, având totuși o cotă destul de mică. Vom miza astfel pe varianta game-urilor, bazându-ne pe faptul Holger Rune nu va ceda fără luptă, așa pariem în consecință, la o cotă de 1.50 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Rune

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Așa cum se întâmplă în fiecare partidă, pornește ca favorit cert la casele de pariuri, fiind totuși unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, având mult mai multă experiență decât adversarul său, dar și performanțe mult mai mari.
  • Sârbul a disputat nu mai puțin de 132 de finale în carieră, câștigând 93 dintre acestea. Anul acesta însă, nu a reușit cucerească decât două titluri, triumfând mai întâi la Adelaide, învingându-l pe Sebastian Korda în finală, impunându-se apoi în finala Australian Open contra lui Stefanos Tsitsipas, cucerind al 22-lea titlu de Grand Slam.
  • La Roma, Novak Djokovic a început cu un succes în minimum de seturi în fața argentinianului Etcheverry, trecând apoi de Dimitrov, câștigând cu 2-1, pentru ca în ultimul joc se impună cu 2-0 în fața britanicului Norrie.

Rune

  • Este unul dintre reprezentanții NextGen, acesta fiind extrem de tânăr, dar și foarte talentat. Are resursele necesare pentru a produce performanțe notabile în viitor, însă are mult de lucrat la personalitatea sa, de multe ori afectându-i jocul.
  • Danezul se afla în prezent pe locul al șaptelea în ierarhia ATP, acesta cucerind patru titluri de-a lungul carierei, ultimul luna trecută, la Munich. De asemenea, are în palmares și două finale Masters, una la Paris, în 2022, iar cealaltă pe zgura de la Monte-Carlo, luna trecută.
  • În primele două jocuri de la Roma, Holger Rune nu a avut probleme, trecând lejer de Fils și Fognini, câștigând de fiecare dată în minimum de seturi, cu aceștia pierzând doar 12 game-uri. A avut însă mari dificultăți în optimi, în duelul cu Popyrin, câștigând cu 2-1, după aproape trei ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Djokovic

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul