Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Norrie ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Marți, în data de 16 mai, nu înainte de ora 12:00, Novak Djokovic, liderul mondial, va da piept cu britanicul Cameron Norrie, într-o partidă din cadrul turneului de la Roma, aceasta contând pentru faza optimilor de finală.
Djokovic vs Norrie
May 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Norrie

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Novak Djokovic fiind fără îndoială jucătorul mai bun, dar și mai experimentat, astfel avem mari pretenții de la acesta. E drept, nu este chiar un fan al zgurii, însă nici Norrie nu strălucește pe această suprafață. Ținem cont în special de valoarea sârbului, dar și de ambiția de fier a acestuia, așa ne așteptăm se impună în manieră clară. Așadar, pariem în consecință, într-o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Norrie

Peste 30,5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, acesta având în spate performanțe de-a dreptul impresionante, câștigând nenumărate trofee de-a lungul anilor, stabilind o mulțime de recorduri extrem de greu de egalat.
  • Sârbul nu mai domină tenisul așa cum o făcea în anii precedenți, însă se explică, având în vedere faptul în ultimii ani i-a fost interzisă participarea la mai multe turnee, din motive bine cunoscute. Anul acesta nu a cucerit decât două titluri, triumfând la Adelaide și la Australian Open, acesta ajungând astfel la 22 de succese în turneele de Grand Slam.
  • La Roma, Novak Djokovic a obținut pentru prima dată în acest an două victorii la rând pe zgură, trecând mai întâi de Etcheverry, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, învingându-l apoi pe Grigor Dimitrov, câștigând în set decisiv.

Norrie

  • Nu este un jucător rău, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din toate punctele de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Britanicul are cinci titluri în palmares, cel mai important venind în 2021, la Indian Wells, după o finală cu Basilashvili. În turneele de Grand Slam nu are realizări uriașe, însă se poate lăuda totuși cu o semifinală la Wimbledon, pe care a atins-o în 2022.
  • Cameron Norrie arată foarte bine la Roma, având în vedere faptul până acum nu a cedat niciun set. A trecut mai întâi de francezul Alexandre Muller, cu care nu a pierdut decât cinci game-uri, învingându-l apoi pe Marton Fucsovics.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Djokovic

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul