Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Medvedev ponturi pariuri și pronosticuri 03.03.2023

Vineri, în data de 3 martie, nu înainte de ora 17:00, Novak Djokovic și Daniil Medvedev, doi dintre cei mai importanți jucători din circuitul ATP, se vor lupta pentru un loc în finala turneului de la Dubai.
Djokovic vs Medvedev
March 03,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Medvedev

Evident, Djokovic este favorit cert la casele de pariuri, fiind fară îndoială un jucător mult mai bun, însă în ciuda acestui aspect nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem nu se poate impune, însă ne așteptăm ca rusul, aflat în mare formă, îi pună probleme serioase. Așadar, pornind de la premisa vom avea parte de un duel cu trei seturi, vom miza pe variantapeste 21,5 game-uriîntr-o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Medvedev

Rybakina câștigă - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Cum este cazul în fiecare meci pe care îl joaca, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept cel mai bun jucător al lumii, care pare de neînvins în acest moment, ținând cont de forma pe care o arată în acest an.
  • Sârbul a început în forță în 2023, câștigând turneul de la Adelaide, continuând în aceeași notă și la Australian Open, câștigând turneul pentru a zecea oară în carieră, trecandu-și în palmares și cel de-al 22-lea titlu de mare șlem, egalându-l pe rivalul său Rafael Nadal.
  • Novak Djokovic a avut emoții în primul tur de la Dubai, învingându-l pe cehul Machac cu 2-1, trecând apoi lejer de Griekspoor și Hurkacz, câștigând de fiecare dată în minimum de seturi, ajungând astfel la o serie de 16 victorii consecutive.

Medvedev

  • Este unul dintre cei mai importanți jucători din circuitul masculin, care, ce-i drept, nu este la nivelul adversarului său, motiv pentru care și pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat.
  • Rusul are însă realizări notabile în carieră, având în vedere faptul a cucerit 17 titluri, unul venind la US Open, în 2021, când îl învingea în finală chiar pe Novak Djokovic, impunându-se în manieră categorică, în minimum de seturi.
  • Înainte de a venit în Emiratele Arabe Unite, Medvedev reușea se impună la Rotterdam și Doha, acesta continuând în aceeași nota și la Dubai, trecând pe rând de Arnaldi, Bublik și Coric, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Djokovic

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul