Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Machac ponturi pariuri și pronosticuri 28.02.2023

Marți dimineața, undeva în jurul orei 09:00, Novak Djokovic, liderul mondial, va da piept cu Tomas Machac, într-o partidă din cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Dubai, îin care ne așteptăm ca jucătorul sârb să se impună în manieră categorică.
Djokovic vs Machac
February 28,2023
09:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Machac

Novak Djokovic este mult peste nivelul adversarului său, din orice punct de vedere, acesta fiind de asemenea și în mare formă, așa că ne așteptăm să câștige această confruntare în manieră categorică. Pornind de la premisa că se va impune în minimum de seturi, vom miza pe varianta „sub 21,5 game-uri”, bazându-ne pe faptul că sârbul își va adjudeca lejer fiecare set. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.44 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Machac

Ambele marchează sau peste 2,5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Nu are nevoie de introducere, fiind considerat de mulți drept cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, acesta având în spate un palmares uriaș, câștigând nenumarate titluri de-a lungul carierei, doborând de asemenea și o mulțime de recorduri.
  • Revenit pe primul loc al clasamentului ATP, unde a stat nu mai puțin de 377 de săptămâni în carieră, jucătorul sârb a început anul cum nu se putea mai bine. Acesta a triumfat la Adelaide, trecând pe rând de Lestienne, Halys, Shapovalov, Medvedev și Korda, doar cu cel din urmă cedând set.
  • A urmat apoi un parcurs fabulos și la Australian Open, turneu la care a triumfat de zece ori în carieră, acesta impunându-se lejer într-o finală cu Stefanos Tsitsipas, câștigând cu 3-0, ajungând astfel la o serie de 13 victorii consecutive, interval în care nu a cedat decât două seturi.

Machac

  • Este un jucător tânăr, care a început să activeze în circuitul profesionist în 2017, acesta neavând performanțe notabile în carieră. Așadar, după cum era de așteptat, bookmakerii îl dau ca outsider clar în această confruntare, urmând totuși să înfrunte un „colos” al tenisului.
  • Cehul nu a câștigat niciun titlu în cariera profesionistă, iar de asemenea, nici nu a disputat vreo finală. Cele mai mari realizări ale sale au venit la Australian Open, în 2021 și 2022, cand reușea să atingă turul al doilea al turneului.
  • Tomas Machac și-a inceput aventura la Dubai din calificări, trecând mai întâi de Fucsovics, impunându-se cu 2-1, trecând apoi de italianul Arnaldi, în fața căruia a câștigat în minimum de seturi.

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul