Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Hurkacz ponturi pariuri și pronosticuri 02.03.2023

Joi, în data de 2 martie, nu mai devreme de ora 17:00, Novak Djokovi și Hubert Hurkacz se vor lupta pentru un loc în penultimul act al turneului de la Dubai, într-o partidă în care ne așteptăm ca jucătorul sârb să se impună în manieră categorică.
Djokovic vs Hurkacz
March 02,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Hurkacz

Novak Djokovic pare de neînvins în aceasta perioadă, acesta indreptandu-se cu pași rapizi spre câștigarea unui nou titlu. Forma pe care o traversează ne face credem se va impune în manieră clară în această înfruntare, urmând dea piept cu un adversar cu care nu a avut niciodată probleme. Așadar, vom merge pe un succes în minimum de seturi al sârbului, într-o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Hurkacz

Peste 6,5 game-uri Eala - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Așa cum se întâmplă în toate partidele, pornește ca favorit cert și în această confruntare, fiind net superior adversarului său, din orice punct de vedere, acesta trecând de asemenea și printr-o formă foarte bună.
  • Marele campionat sârb este neînvins în 2023, triumfând la începutul anului la Adelaide, după o finală cu Sebastian Korda. A urmat apoi un parcurs fabulos la Australian Open, eliminându-i pe rând pe Carballes Baena, Couacaud, Dimitrov, De Minaur, Rublev, Tommy Paul și Tsitsipas, trecandu-și astfel în cont cel de-al 22-lea titlu de Grand Slam.
  • Nole a început destul de greoi la Dubai, în primul joc chinuindu-se destul de mult cu Machac, un jucător relativ anonim, în fața căruia s-a impus cu 2-1. A făcut însă apoi spectacol cu olandezul Griekspoor, de care a trecut lejer, impunându-se în minimum de seturi.

Hurkacz

  • Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit la orice capitol, așa , după cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua în această confruntare.
  • Polonezul are șase titluri în palmares, cel mai important venind în 2021, la Masters-ul de la Miami. De asemenea, se poate mândri și cu o semifinală de Grand Slam, disputată în același an, pierzând cu Matteo Berrettini, după ce în sferturi îl elimina pe Roger Federer, pe care îl învingea în minimum de seturi.
  • Înainte de Dubai, Hubert Hurkacz a triumfat la Marseille, continuând foarte bine și în Emiratele Arabe Unite. În primul tur a trecut de Alexander Shevchenko, impunându-se cu 2-1, eliminând apoi un alt rus, și anume Pavel Kotov, în fata căruia s-a impus în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Djokovic

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul