Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Griekspoor ponturi pariuri și pronosticuri 01.03.2023

Novak Djokovic, liderul mondial, va da piept cu olandezul Tallon Griekspoor, într-o partida din cadrul optimilor de finală de la Dubai, ce se va juca miercuri, în data de 1 martie, nu mai devreme de ora 17:00.
Djokovic vs Griekspoor
March 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Griekspoor

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Novak Djokovic fiind net superior adversarului său, fiind de asemenea și mult mai experimentat. Sârbul are nevoie de un succes la turneul de la Dubai în special pentru moral, având în vedere faptul se pregătește pentru Indian Wells. În primul tur a cedat surprinzător un set în fața lui Machac, însă ne așteptam ca de această dată se impună în manieră clară, de aceea mizăm pe varianta „sub 22,5 game-uri„, într-o cotă de 1.44 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Griekspoor

Peste 6,5 game-uri Eala - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Are toate argumentele se considere cel mai bun jucător din istoria tenisului, având în vedere faptul are în spate performanțe uriașe, acesta deținând o mulțime de recorduri greu de egalat în viitorul apropiat, având destul timp la dispoziție și le îmbunătățească.
  • Sârbul, lider mondial în acest moment, are în palmares nu mai puțin de 93 de titluri, fiind al patrulea într-un clasament all-time. Acesta a triumfat la nu mai puțin de 22 de turnee de Grand Slam, ultima dată la Australian Open, unde a avut un parcurs fabulos, deși a avut ceva probleme medicale.
  • De atunci, Nole a luat o pauză de o lună, revenind în circuit la Dubai, unde în primul joc l-a înfruntat pe cehul Tomas Machac, cu care s-a chinuit mai mult decât ar fi crezut, câștigând primul set, cedându-l pe al doilea, impunându-se apoi în decisiv în tie-break.

Griekspoor

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din orice punct de vedere, astfel agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider cert în această confruntare.
  • Olandezul, aflat în prezent pe locul 39 în ierarhia ATP, nu a câștigat decât un singur titlu în carieră, chiar anul acesta, în India, după o finală cu francezul Benjamin Bonzi. În turneele de Grand Slam are realizări modeste, cea mai bună performanță a sa venind chiar în acest an, la Australian Open, atingând în premieră runda a treia.
  • La Dubai, Tallon Griekspoor și-a început aventura cu francezul Constant Lestienne, impunându-se în aceeași manieră ca a adversarului său, câștigând primul set, obținând victoria în decisiv.

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul