Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djokovic vs Etcheverry ponturi pariuri și pronosticuri 12.05.2023

Vineri, în data de 12 mai, nu mai devreme de ora 12:00, marele campion sârb Novak Djokovic își va începe aventura la turneul de la Roma, acesta urmând să dea piept în primul joc cu argentinianul Tomas Martin Etcheverry.
Djokovic vs Etcheverry
May 12,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djokovic vs Etcheverry

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, Novak Djokovic fiind net superior din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. E drept, nu trece prin cea mai bună formă, însă urmează totuși înfrunte un adversar mai mult decât accesibil, cu care ne așteptăm nu aibă probleme. Așadar, mergem cu încredere pe un succes în minimum de seturi al sârbului, într-o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Djokovic – Etcheverry

Ambele marchează - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Djokovic

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind considerat de mulți drept cel mai bun jucător din toate timpurile, având, ce-i drept, performanțe uriașe în spate, dar și o mulțime de recorduri extrem de greu de egalat.
  • Sârbul are în vitrina personală nu mai puțin de 93 de titluri, 22 dintre acestea venind în turnee de Grand Slam. Acesta a disputat 32 de finale pe zgură, câștigând 18 dintre ele, triumfând de șase ori la Masters-ul italian.
  • Nole nu strălucește pe zgură în acest an, având în vedere faptul ca la Monte-Carlo a fost eliminat în al doilea meci, pierzând cu tânărul Lorenzo Musetti. A dezamăgit apoi și la turneul de la Banja Luka, trecând în primul joc cu mari emoții de francezul Van Assche, pierzând apoi cu compatriotul său Dusan Lajovic.

Etcheverry

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit din orice punct de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsider în această înfruntare, agențiile de pariuri având toate motivele ia această decizie.
  • Argentinianul în vârstă de 23 de ani, aflat pe locul 61 în ierarhia ATP, nu a reușit câștige niciun titlu în carieră. Acesta a disputat doar două finale până acum, ambele anul acesta, pe zgură, pierzând cu Nicolas Jarry în Santiago, dar și cu Frances Tiafoe în Houston, Texas.
  • Spre deosebire de adversarul său, Etcheverry și-a început aventura la turneul de la Roma încă din primul tur, acesta jucând cu francezul Luca van Assche, cu care nu a avut mari probleme, impunându-se în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Djokovic

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul