Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dimitrov vs Fognini ponturi și pronosticuri 02.11.2022

Miercuri dupa-amiaza, de la ora 15:00, avem meciul Dimitrov - Fognini, in turul secund de la Paris. Italianul a avut mare noroc sa se afle in aceasta faza a competitiei.
Dimitrov vs Fognini
November 02,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dimitrov vs Fognini

N-a fost o victorie glorioasa pentru Fabio, care a devenit nervos pentru ca tanarul francez de 18 ani era incurajat frenetic de public. Tipic lui, Fognini a facut si niste gesturi nu tocmai elegante. H2H este 4-2 pentru Dimitrov, insa cei doi nu s-au mai intalnit din 2017. Grigor este sportivul aflat intr-o forma sportiva mai buna si, culmea, mai calm. Ambii sunt jucatori de moral, dar bulgarul e mai ordonat in decizii. Pronosticul nostru este Dimitrov 2-0 la seturi, cota 1.65 la Betano.

Ponturi Dimitrov – Fognini

Dimitrov 2-0 la seturi - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Dimitrov

  • Dimitrov nu a avut un sezon usor, dar jocul sau pare mai ordonat in acest moment. Oricum, bulgarul de 31 de ani n-a mai castigat un trofeu de cinci ani. In prezent, Grigor se afla pe locul 28 in clasamentul baietilor. A facut semifinale la Monte Carlo si Viena in 2022.
  • Traseul din Austria a insemnat prima data de dupa incheierea sezonului de iarba cand Dimitrov leaga doua victorii. Aici, in primul tur, Grigor a trecut de Van De Zandschulp, scor 7-6, 7-6.

Fognini

  • Fognini a avut parte de o stagiune in care a fost nevoit sa se retraga de la multe turnee. Iar retragerea definitiva nu este nici ea departe. Italianul a ajuns la 35 de ani si se afla pe pozitia a 59-a in clasamentul ATP.
  • Ce putem trece in dreptul sau in 2022? Semifinale la Rio si Belgrad. De la Montreal incoace, Fabio n-a mai reusit doua victorii la rand. Nici nu ar fi trebuit sa se afle pe tabloul principal, fiindca a pierdut in calificari, dar a beneficiat de pozitia de lucky-loser si l-a intalnit fix pe oponentul care-l eliminase, Fils. De data asta l-a batut cu 7-6, 6-7, 6-2.

Pariază la Betano pe meciurile de la Paris!

Plasează pariul