Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Diego Schwartzman vs Jannik Sinner ponturi și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri, de la ora 13:30, argentinianul Diego Schwartzman și italianul Jannik Sinner se vor duela în șaisprezecimile turneului ATP Barcelona. Învingătorul va evolua împotriva celui care se impune în duelul dintre Yoshihito Nishioka - David Goffin.
Diego Schwartzman vs Jannik Sinner
April 19,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Diego Schwartzman vs Jannik Sinner

Deși a luat deja contact cu zgura de la Barcelona, Schwartzman nu este deloc favorit, ci pare să fie exact invers, iar conform jocului pe care l-a oferit Jannik în 2023 înclin să merg pe mâna bookmakerilor și vă recomand victorie Jannik Sinner -5.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Diego Schwartzman – Jannik Sinner

sub 17.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Diego Schwartzman

  • Semifinalist al turneului din urmă cu un an, argentinianul Diego Schwartzman a fost atunci învins de ibericul Carreno-Busta, 3-6, 4-6.
  • Locul 48 în lume are și acum de gând să conteze mai mult pentru că revine pe suprafața preferată și în primul tur s-a prezentat foarte bine.
  • Yibing Wu a fost jucătorul pe care Diego l-a învins în primul tur al ATP Barcelona. 6-2, 6-2 a fost scorul unei partide care a durat o oră și douăzeci de minute.

Jannik Sinner

  • Italianul Jannik Sinner a jucat semifinale la ATP Monte Carlo, ceea ce înseamnă că este cu moralul ridicat după acel turneu.
  • Oprit în drumul său spre finala turneului monegasc de către Holger Rune, Jannik nu poate spune că nu se aștepta. Totuși, a fost depășit de vecinul său de clasament, danezul ocupă locul 7. 6-1, 5-7, 5-7 a fost scorul acelei semifinale.
  • De altfel, în toate meciurile jucate pe zgură de către Sinner acesta a smuls un set indiferent de adversarii pe care i-a întâlnit.

Pariază la Superbet pe meciurile de la ATP Barcelona! Un cont deschis acum beneficiază de 25 lei fără depunere și un bonus de bun venit!

Plasează pariul