Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dayana Yastremska vs Victoria Azarenka ponturi si pronosticuri 02.08.2022

Nu inainte de ora 22:00, Victoria Azarenka si Dayana Yastremska se intalnesc in cadrul saisprezecimilor turneului WTA Washington.
Dayana Yastremska vs Victoria Azarenka
August 02,2022
22:00

Dayana Yastremska vs Victoria Azarenka ponturi si pronosticuri 02.08.2022

Azarenka practica un tenis mai bun pe hard cel putin in acest sezon a fost mai preznta si mai mult decat atat are ocazia sa se revanseze dupa esecul din 2019. Victorie Victoria Azarenka este recomandarea mea, cota 1.42 la Superbet.

Ponturi Dayana Yastremska – Victoria Azarenka

Scor corect 0-2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Dayana Yastremska

  • Este primul meci pe care il joaca dupa sezonul de iarba si implicit dupa eliminarea din primul tur de la al treilea Grand Slam al sezonului.
  • Dayana Yastremska este locul 77 in lume si sportiva care in precedentele trei intalniri a fost mereu invinsa de cele pe care le-a intalnit si nu oricum, cu in minimum de seturi.
  • Faptul ca revine pe hard nu schimba cu nimic situatia, avand in vedere ca si acolo a pierdut precedentele trei asemenea dueluri.

Victoria Azarenka

  • Jucatoarea din Belarus este WTA 20 in lume si cauta acum sa revina la Washington udnde sa joace mai bine decat a facut-o in primavara.
  • In luna martie a mai evoluat pe taram nord-american, insa si-a trecut in cont doua victorii, cat si doua infrangeri, trei dintre aceste dueluri fiind decise in mininum de seturi.
  • Nu a mai jucat tenis de o buna bucata de vreme. Vica a evoluat la French Open in cel mai recent duel al sau, acolo unde era invinsa de Jill Belen Teichmann (Elvetia).

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul