Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dayana Yastremska vs Jelena Ostapenko ponturi și pronosticuri 16.01.2023

De la ora 05:30, luni, Daya Yastremska (Ucraina) și Jelena Ostapenko (Letonia) au meci direct în turul I de la Australian Open. Cine se impune aici va juca cu învingătoarea meciului Anna Bondar - Ana Bogdan.
Dayana Yastremska vs Jelena Ostapenko
January 16,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dayana Yastremska vs Jelena Ostapenko

Învinsă în precedentele trei meciuri, sportiva din Ucraina este outsider în fața letonei, dar nici jocul acesteia nu este mai presus. Greșelile ar putea face diferența și inconstanța din jocul lor mă aștept să aducă răsturnări de situație. Peste 19.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Dayana Yastremska – Jelena Ostapenko

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Dayana Yastremska

  • Pe locul 99 în lume, Dayana Yastremska nu a început sezonul deloc așa cum și-a propus și a suferit un eșec în minimum de seturi în singurul joc din acest sezon competițional.
  • Cea în fața căreia a pierdut în singurul meci jucat în acest sezon este Kalinina (40 WTA). Partida a avut loc în finala calificărilor de la WA Adelaide, unde a pierdut cu 4-6, 4-6.
  • Ajunsă și ea la 22 de ani, jucătoarea din Ucraina a reușit doar un tur 3 drept cea mai bună performanță obținută la Melbourne. Lucrul acesta s-a întâmplat în 2019.

Jelena Ostapenko

  • Două din cele trei dueluri disputate în acest sezon au fost pierdute de Jelena Ostapenko, iar fiecare dintre meciuri au avut ceva în comun, respectiv s-au încheiat în minimum de seturi.
  • După eșecul cu Begu de la Adelaide, a urmat meciul cu Kalinskaya din cadrul Adelaide 2, unde a suferit un nou eșec.
  • Meciul cu jucătoarea din Rusia a fost extrem de slab, dovadă că s-a încheiat cu 3-6, 4-6, deși ea pleca cu prima șansă.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul