Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Davidovich Fokina vs Rublev ponturi pariuri și pronosticuri 01.03.2023

Miercuri după-amiază, undeva în jurul orei 12:00, Alejandro Davidovich Fokina și Andrey Rublev se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, într-o partidă în care ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.
Davidovich Fokina vs Rublev
March 01,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Davidovich Fokina vs Rublev

Andrey Rublev este jucătorul mai bun, e drept, iar în mod normal ar trebui să obțină un rezultat bun în această confruntare. Totuși, nu vom merge pe mâna sa, deoarece Davidovich Fokina este capabil să producă surpriza, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această înfruntare. Anticipăm un duel pe cinste, în care cei doi se vor lupta din greu pentru un loc în sferturi, de aceea vom miza pe varianta „peste 20,5 game-uri”, într-o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Davidovich Fokina – Rublev

Peste 1,5 goluri - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Davidovich Fokina

  • Nu este un jucător rău, având calități pentru a pune probleme oricărui jucător, însă, ce-i drept, este sub nivelul adversarului său, cel puțin din punct de vedere al performanțelor obținute în carieră, așa că nu este de mirare faptul că pornește cu șansa a doua în această înfruntare.
  • Ibericul înca este în căutarea primului său titlu, acesta având o finală disputată în carieră, la Masters-ul de la Monte-Carlo, din aprilie 2022, unde a pierdut cu Stefanos Tsitsipas. Când vine vorba de turneele de Grand Slam, acesta se poate lăuda cu un sfert de finală la Roland Garros, în 2021.
  • După ce a jucat sferturi la Doha, Davidovich Fokina și-a început aventura în forță la Dubai, în primul joc dând piept cu tunisianul Malek Jaziri, în fața căruia s-a impus lejer, câștigând în minimum de seturi, într-un meci în care nu a cedat decât două game-uri.

Rublev

  • Este clar are performanțe mult mai mari în carieră, având în vedere faptul acesta a adunat mult mai mulți bani din premii, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca favorit în această confruntare.
  • Rusul, aflat în prezent pe poziția a cincea a clasamentului ATP, are în palmares nu mai puțin de 12 titluri, ultimul venind la Gijon, în octombrie 2022. Are de asemenea în palmares și șapte sferturi de finală în turneele de Grand Slam, câte două la Australian Open și Roland Garros și trei la US Open.
  • La fel ca adversarul său, Andrey Rublev a început cu o victorie în minimum de seturi la turneul de la Dubai, trecând de Filip Krajinovic, câștigând cu 7-5 / 6-2.

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul