Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

David Goffin vs Francis Tiafoe ponturi si pronosticuri 03.07.2022

Nu inaintea orei 14:30, ora Romaniei, belgianul David Goffin si americanul Francis Tiafoe se vor duela in optimile Wimbledon 2022. Castigatorul acestui duel se va infrunta cu cel care se impune in disputa Norrie – Paul.
David Goffin vs Francis Tiafoe
July 03,2022
14:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat David Goffin vs Francis Tiafoe

Sunt doi jucatori capabili sa ne ofere un joc la nivel ridicat si atunci probabil ca serviciul va fi principala arma a lor, iar peste 3.5 seturi este recomandarea mea, cota 1.49 la Superbet.

Ponturi David Goffin – Francis Tiafoe

DNB FC Basel - Cota 1.65⭐
Pariază acum

David Goffin

  • Jucatorul belgian a trait cu mici emotii un singur duel de la Wimbledon 2022, avand in vedere ca un set a pierdut in cele trei partide.
  • Intai a trecut in minimum de seturi de moldoveanul Radu Albot si argentinianul Baez, insa in turul anterior a avut mai mult de tras.
  • Francezul Humbert si David Goffin au stat fata in fata in turul anterior, atunci cand belgianul a revenit de la 0-1 la seturi. Dupa aproape trei ore s-a vazut invingator cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, 7-5.

Francis Tiafoe

  • A avut parte de acelasi parcurs de care si adversarul sau din optimi a avut parte in cadrul competitiei de la All England Club.
  • Drept urmare, Francis Tiafoe a pierdut un singur set in cele trei tururi, unde a reusit sa fie la inaltime, insa nici nu s-a duelat cu nume sonore.
  • Dupa Vavassori si Marter, in saisprezecimi i-a iesit in cale kazahul Bublik (38 ATP) de de care a trecut in patru seturi, 3-6, 7-6 (1), 7-6 (3), 6-4 a fost scorul acelei partide.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul