Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daria Kasatkina vs Caroline Dolehide ponturi și pronosticuri 03.07.2023

Luni, nu înaintea orei 16:30, în turul I de la Wimbledon 2023 se vor duela rusoaica Daria Kasatkina și americanca Caroline Dolehide. Cine se impune va juca cu învingătoarea meciului Burrage - McNally.
Daria Kasatkina vs Caroline Dolehide
July 03,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Daria Kasatkina vs Caroline Dolehide

Meciul din turul inaugural de la Wimbledon va fi prima lor înfruntare directă din carieră. Așa cum au stat lucrurile în acest sezon, Daria Kasatkina nu are de ce să-și facă griji în fața unei sportive care a pierdut toate meciurile jucate pe iarbă în ultimii doi ani. Victorie Daria Kasatkina cu scorul de 2-0 este recomandarea mea în cotă 1.41 la Superbet.

Ponturi Daria Kasatkina – Caroline Dolehide

victorie Ipswich - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Daria Kasatkina

  • Din 2014 din momentul în care a trecut la profesioniști a reușit de două ori să ajungă în fazele superioare ale unui turneu de Grand Slam, iar Wimbledon este unul dintre ele.
  • În 2018 a ajuns până în faza sferturilor de finală. Este cel mai bun rezultat pe care l-a întâmpinat pe iarba londoneză, iar acum este un moment prielnic să debuteze la ediția din 2023.
  • Rusoaica a jucat recent finala la Eastbourne, turneu a trebuit să se recunoască învinsă cu 6-2, 7-6 (13) de americanca Madison Keys,

Caroline Dolehide

  • Americanca nu prea este familiarizată cu iarba și drept dovadă că nu îi place suprafața este lipsa victoriei din ultimii doi ani.
  • Locul 100 în lume a încercat să intre pe tabloul principal și la Eastbourne, însă a fost învinsă în calificări de către o altă americancă, Madison Brengle.
  • Simpla prezență pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon este cea mai bună performanță din carieră. De două ori s-a întâmplat lucrul acesta, în 2018 și acum.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale turneului de la Wimbledon!

Plasează pariul