Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daniil Medvedev vs Miomir Kecmanovic ponturi si pronosticuri 06.08.2022

Sambata dimineata, nu inaintea orei 04:30, Daniil Medvedev il intalneste pe sarul Miomir KEcmanovic, totul in semifinalele turneului ATP de la Los Cabos.
Daniil Medvedev vs Miomir Kecmanovic
August 06,2022
04:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Daniil Medvedev vs Miomir Kecmanovic

Tenisul bun practicat de Daniil s-a revazut in cele doua jocuri deja avute si ma astept ca din nou sa treaca in minimum de seturi de sarbul Kecmanovic. Scor corect 2-0 Daniil Medvedev, cota 1.64 la Superbet.

Ponturi Daniil Medvedev – Miomir Kecmanovic

Scor corect 2-0 Daniil Medvedev - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Daniil Medvedev

  • Acum locul 1 in lume datorita unei imprejurari favorabile, Daniil Medvedev sufera uneori din cauza problemelor politice ale Rusiei.
  • Totusi, acesta acum si-a aratat valoarea si la ATP Los Cabos a reusit sa joace un tenis foarte placut, fara sa piarda set in cele doua partide.
  • Drept urmare, dupa primul duel a mai urmat un duel tare unde l-a invins pe BErankis. Locul 98 in lume a fost invins cu 6-2, 6-2 de Daniil.

Miomir Kecmanovic

  • Sarbul se afla pe locul 38 in lume, dar trece printr-o forma buna. A reusit ca in cadrul acestui turneu sa iasa in evidenta in sensul pozitiv.
  • Miomir Kemanovic s-a calificat pana aici fara set pierdut si totul dupa meciuri cu Jordan Thompson si Brandon Nakashima.
  • In sferturile de finala a dispus cu 6-2, 6-4 de locul 61 in lume, cu toate ca era vazut drept outsider de catre specialistii in tenis ai caselor de pariuri.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul