Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego ponturi și pronosticuri 03.01.2022

Nu înainte de ora 01:00, ora României, Daniil Medvedev (Rusia) și Lorenzo Sonego (Italia) se vor duela în primul lor duel de la ATP Adelaide
Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego
January 03,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego

Cei doi nu s-au duelat până acum, însă chiar dacă rusul știe cum se pune problema în asemenea jocuri și nu trece printr-o formă bună, mă aștept să vedem un meci spectaculos. Recomandarea mea este peste 18.5 game-uri, 1.53 la Superbet.

Ponturi Matteo Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego

Victorie Sevilla - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Daniil Medvedev

  • Fost loc 1 mondial printr-o anumită conjunctură, Daniil Medvedev este acum abia pe poziția a șaptea, la distanță considerabilă de prima poziție.
  • Cu toate acestea, revine în circuit după turneul din Arabia Saudită, atunci când a pierdut în al treilea duel la Diriyah Tennis Cup.
  • Acum pleacă favorit în fața disputei cu locul 45 în lume, în ceea ce este primul său duel direct cu italianul în vârstă de 27 de ani.

Lorenzo Sonego

  • Aflat pe locul 45 în lume, Lorenzo Sonego are 27 de ani și este unul dintre cei mai bine clasați jucători italieni în clasamentul ATP.
  • Este primul său meci pe care îl joacă la ATP Adelaide după aventura din Cupa Davis de la finalul lunii noiembrie. Atunci i-a învins pe Tiafoe și Shapovalov.
  • Cu alte cuvinte, a încheiat anul într-o notă optimistă, cu patru victorii din ultimele cinci dueluri. Tiafoe este singurul în fața căruia s-a înclinat, în data de 31 octombrie.

Pariază la Superbet pe meciurile din circuit de tenis!

Plasează pariul