Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daniil Medvedev vs Karen Khachanov ponturi pariuri și pronosticuri 31.03.2023

Prima semifinală de pe tabloul masculin al turneului de la Miami este una 100% rusească, în care Daniil Medvedev și Karen Khachanov vor fi protagoniști, cei doi urmând să se întâlnească vineri seara, nu mai devreme de ora 22:00.
Daniil Medvedev vs Karen Khachanov
March 31,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Karen Khachanov

Evident, Daniil Medvedev este favorit cert în această confruntare, fiind fără îndoială un jucător mult mai valoros, dar și mai experimentat, ce are performanțe mult mai mari decât adversarul său. Așadar, ținând cont și de forma pe care o traversează acesta, vom miza cu mare încredere pe un succes al său în minimum de seturi. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.65 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Daniil Medvedev – Karen Khachanov

3-0 Djokovic - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Daniil Medvedev

  • Nu mai are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, care emite pretenții uriașe la fiecare turneu la care ia parte. Este mult peste nivelul adversarului său, din multe punct de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca favorit cert în această înfruntare.
  • Acesta are în palmares 18 titluri, cel mai important venind la US Open, în 2021.De asemenea, se poate lăuda și cu faptul a triumfat la Turneul Campionilor, în 2020, dar și cu faptul a câștigat de-a lungul carierei patru turnee Masters.
  • Medvedev a atins ultimul act la Indian Wells, pierzând însă cu Alcaraz, punând astfel capăt și unei serii de 18 victorii consecutive. Acesta caută se revanșeze la Miami, având șansa îl înfrunte din nou în finală, spaniolul întâlnindu-l pe Sinner în penultimul act. Daniil se descurcă de minune la turneu, eliminându-i pe rând pe Carballes Baena, Molcan, Halys și Eubanks, cu care nu a pierdut niciun set.

Karen Khachanov

  • Nu este deloc un jucător rău, având resursele necesare pună probleme oricărui adversar, însă acesta este totuși sub nivelul adversarului său, fiind depășit la orice capitol, așa , după cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Are un palmares mult mai sărac decât al adversarului său, având în vedere faptul acesta nu a obținut decât patru titluri în carieră, cel mai important venind la Masters-ul de la Paris, în 2018. În turneele de Grand Slam, cele mai bune realizări ale sale sunt calificările în semifinalele de la US Open, în 2022, dar și de la Austalian Open din acest an.
  • Khachanov a început la Miami cu un succes în set decisiv cu argentinianul Etcheverry, urmând apoi victorii în minimum de seturi cu Lehecka, Tsitsipas și Cerundolo, așa este într-o formă foarte bună.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Daniil Medvedev

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul