Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daniil Medvedev vs Karen Khachanov ponturi și pronosticuri 06.01.2023

Vineri, nu înaintea orei 01:00, Daniil Medvedev și Karen Khachanov se duelează în sferturile de finală ale turneului ATP de la Adelaide.
Daniil Medvedev vs Karen Khachanov
January 06,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Karen Khachanov

De trei ori s-au mai întâlnit acești doi jucători, iar în două rânduri s-a impus Daniil Medvedev. Poate că la fel se va încheia și jocul acesta, drept urmare mă aștept să văd un duel strâns, disputat, cu peste 19.5 game-uri, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Daniil Medvedev – Karen Khachanov

peste 56.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Daniil Medvedev

  • Fost număr 1 mondial printr-o conjunctură favorabilă lui, Daniil Medvedev se află acum abia pe locul 7 în ierarhia mondială.
  • Rusul a jucat foarte bine în cele două meciuri pe care le-a disputat, iar în ceea ce privește Adelaide nu a pierdut set în ediția din 2023.
  • Prima partida a avut doar un set încheiat, deoarece italianul Sonego s-a retras. În al doilea tur a trecut cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră și opt minute.

Karen Khachanov

  • Învârstă de 26 de ani, rusul Karen Khachanov este pe locul 20 în clasamentul ATP, iar cu o victorie acum ar putea urca.
  • Pentru el 2023 a început în forță, cu două victorii în care nu a reușit să piardă set, ci s-a impus lejer de fiecare dată.
  • În prima partidă a dispus cu 6-2, 6-4 de Cachin (57 ATP), iar cu un tur în urmă a dispus cu 6-4, 6-2 de britanicul Jack Draper (42 ATP).

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul