Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Daniil Medvedev vs Alexander Zverev ponturi pariuri și pronostic analizat 13.04.2023

Nu înaintea orei 16:30, Alexander Zverev îl va întâlni pe Daniil Medvedev în cadrul turneului ATP de la Monte Carlo. Meciul face parte din optimile de finală.
Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
April 13,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

Fără îndoială există un favorit și acesta este Medvedev, doar că pe zgură contează mai mult și Zverev, un jucător cu o bună deplasare în teren și cu un serviciu pe măsură. Vă recomand peste 20.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Daniil Medvedev – Alexander Zverev

Victorie Everton - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Daniil Medvedev

  • Este fără îndoială cel mai în formă jucător din această perioadă, iar acum caută încă un succes pe zgură după cel din turul anterior.
  • Rusul aflat pe locul 5 ATP l-a eliminat pe italianul Lorenzo SOnego în turul anterior și totul datorită succesului în minimum de seturi.
  • Astfel, Medvedev – Sonego s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-2 fără ca măcar fostul lider mondial să își piardă serviciul. Pentru el ar fi a opta victorie consecutivă dacă reușește să îl învingă și pe Zverev.

Alexander Zverev

  • Cel aflat acum pe locul 16 în lume a început la Monte Carlo cu două rezultate pozitive, dar meciurile au fost extrem de diferite.
  • În primul tur a trecut în trei seturi de kazahul Alexander Bublik pe care l-a învins după aproape două ore de stat în teren, 3-6, 6-2, 6-4.
  • Situația a fost mai liniștită în cel de-al doilea duel pe care Zverev l-a susținut în cadrul turneului de la Monte Carlo, acolo unde a trecut cu 6-4, 6-4 de ibericul Roberto Bautista Agut.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului de la Monte Carlo!

Plasează pariul