Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dalma Galfi vs Irina Begu ponturi și pronosticuri 03.04.2023

În primul tur al turneului de la Charleston avem un duel maghiaro-român, iar implicate sunt Dalma Galfi și Irina Begu. Partida este programată să înceapă de la ora 17:00, dar se poate modifica în funcție de vremea de afară, dar fiind faptul că se joacă pe zgură.
Dalma Galfi vs Irina Begu
April 03,2023
17:00

Ponturi paruri și pronostic analizat Dalma Galfi vs Irina Begu

Este cât se poate de clar câ Irina Begu se simte mult mai bine pe această suprafață și știe cum se pune problema. Dat fiind faptul că are 12 victorii în ultimele 13 meciuri, am să mizez pe victoria jucătoarei din România și pe faptul că întâlnește o modestă sportivă. Victorie Irina Begu este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Dalma Galfi – Irina Begu

recomand victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Dalma Galfi

  • După ce a fost implicată la Miami și a ieșit încă din primul tur, Dalma Galfi s-a orientat repede spre turneele de zgură în încercarea sa de a se pregăti de jocurile pe această suprafață.
  • Locul 79 în lume a participat la Challenger-ul de la San Luis Potosi (Mexic) de unde a ieșit încă din optimile de finală, învinsă fiind de locul 143.
  • Juvan a știut cum să abordeze jocul cu sportiva din Ungaria și a câștigat în puțin sub o oră și jumătate. 6-3, 6-3 a fost scorul unui meci în care Dalma și-a pierdut serviciul de cinci ori.

Irina Begu

  • Începe sezonul de zgură unde Irina Begu se simte mult mai în largul ei. Dovadă că, pe hard a pierdut cinci din ultimele șase dueluri.
  • Cel mai recent dintre ele datează din turul al doilea de la WTA Miami, unde chinezoaica Zheng a fost capătul de linie și a câștigat în setul decisiv.
  • Pe zgură a câștigat două din ultimele trei turnee la care a participat și a reușit asta la București și Palermo. Mai mult, are 12 victorii din precedentele 13 meciuri.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Charleston!

Plasează pariul