Cuevas - Anderson. Cine va avea mai multa incredere la retur?

Joi, de la ora 14:00, avem partida Cuevas - Anderson, din turul secund de la Roland Garros. Doar daca evolueaza perfect la serviciu, sud-africanul poate sa aiba un meci usor. Se va intampla acest lucru?
Cuevas

Cuevas se afla pe locul 75 in clasamentul baietilor. Uruguayanul de 32 de ani a avut un sezon precedent destul de intunecat, cu foarte multe infrangeri. Ramane cu sase titluri ATP cucerite in cariera.

Rezultate mai bune in 2018 au venit, logic pe suprafata rosie. La Sao Paolo a ajuns in semifinale, in timp ce la Rio a bifat sferturile de finala. La turneele de pe Batranul Continent n-a avut la fel de mult succes, doar la Madrid ajungand in „optimi”. In capitala Italiei, Roma, a iesit dupa primul tur, eliminat de Cecchinato (ITA), in set decisiv. Mult mai solid a evoluat in primul tur, 6-4, 6-3, 6-2 cu Bedene (GBR).

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 32 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. In plus, a mai facut semifinala de la Estoril (POR), „optimi” la Wimbledon, finala la Washington si „sferturi” la Montreal.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco. La Indian Wells si Miami a atins faza sferturilor de finala, pentru ca la Madrid sa ajunga in penultimul act. In primul tur, l-a depasit pe Lorenzi (ITA), scor 6-1, 6-2, 6-4.

Fara prea mari emotii la serviciu, Anderson a trecut de Lorenzi, asta chiar daca si-a cedat serviciul o data. Insa a fost in al treilea set, iar relaxarea i-a dat putin tarcoale sud-africanului. Cuevas va fi o nuca mai tare, chiar daca Kevin are 2-0 in raportul intalnirilor directe. Dar de fiecare data s-a impus in set decisiv. Totul se va rezuma la serviciul lui Anderson, care daca intra, ii da incredere sud-africanului sa si atace mingile scurte ale adversarului. Daca cifrele vor fi mai slabe la acest capitol, atunci increderea se va muta in tabara cealalta. Mizez pe un duel echilibrat.

Pronosticuri Halep - Cibulkova